2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Lila dalra kelt egy Galaxy S9

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: EvLeaks

A frissen kiszivárgott Lilac Purple variáns mondjuk inkább mályvaszínű, mindenesetre elég vagány. Visszatérhet a korall kék szín, de feketében és ezüstben is pompázhat a két új Galaxy.

Hirdetés

Néhány hét, és hacsak közbe nem jön valami, lehull a lepel a Samsung Galaxy S9-ről és az S9+-ról, minden korábbinál nagyobb fókusszal a kamerákon, amiből egyébként a kisebbik modell egyet, a nagyobbik kettőt viselhet a hátlapon.

A Lilac Purple S9 és S9+
A Lilac Purple S9 és S9+ (forrás: Evan Blass) [+]

Ahogyan a bejelentés közeledik, úgy kerül ki az internetre egyre több hitelesnek tűnő kém- és képinformáció. Feketében már megcsodálhattuk a tavalyi modellekre meglehetősen hasonló ideieket, Evan Blass pedig publikálta a Lilac Purple becenevű, mutatós, leginkább mályvaszínű variációt.

Az esetleges Coral Blue S9
Az esetleges Coral Blue S9+ (forrás: Evan Blass)

Közösségi követelésre Blass egy Coral Blue S9-et is közzétett, hogy ez is a hivatalos színek között van-e, azt nem tette hozzá. Az ezüstszínű S9+ pedig egy védőtokgyártó jóvoltából szivárgott ki, és alább pillantható meg, a szerencsére lejjebb költözött ujjlenyomat-olvasóval és a dupla kamerával egyetemben.

Az S9+ ezüstben átlátszó védőtokkal
Az S9+ ezüstben átlátszó védőtokkal (forrás: GSM Arena) [+]

A Samsung február 25-én tartja a Mobile World Congress előtti sajtótájékoztatóját. Csapatunk szintén útnak indul Barcelonába, hogy a legnagyobb mobilos kiállításról élőben és testközelből számoljon be.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.