Lila dalra kelt egy Galaxy S9

Néhány hét, és hacsak közbe nem jön valami, lehull a lepel a Samsung Galaxy S9-ről és az S9+-ról, minden korábbinál nagyobb fókusszal a kamerákon, amiből egyébként a kisebbik modell egyet, a nagyobbik kettőt viselhet a hátlapon.

A Lilac Purple S9 és S9+
A Lilac Purple S9 és S9+ (forrás: Evan Blass) [+]

Ahogyan a bejelentés közeledik, úgy kerül ki az internetre egyre több hitelesnek tűnő kém- és képinformáció. Feketében már megcsodálhattuk a tavalyi modellekre meglehetősen hasonló ideieket, Evan Blass pedig publikálta a Lilac Purple becenevű, mutatós, leginkább mályvaszínű variációt.

Az esetleges Coral Blue S9
Az esetleges Coral Blue S9+ (forrás: Evan Blass)

Közösségi követelésre Blass egy Coral Blue S9-et is közzétett, hogy ez is a hivatalos színek között van-e, azt nem tette hozzá. Az ezüstszínű S9+ pedig egy védőtokgyártó jóvoltából szivárgott ki, és alább pillantható meg, a szerencsére lejjebb költözött ujjlenyomat-olvasóval és a dupla kamerával egyetemben.

Az S9+ ezüstben átlátszó védőtokkal
Az S9+ ezüstben átlátszó védőtokkal (forrás: GSM Arena) [+]

A Samsung február 25-én tartja a Mobile World Congress előtti sajtótájékoztatóját. Csapatunk szintén útnak indul Barcelonába, hogy a legnagyobb mobilos kiállításról élőben és testközelből számoljon be.

Azóta történt

  • Kiszivárgott a Samsung DeX Pad

    Fektetett helyzetben fogadja be Evan Blass renderképei szerint az új DeX kiegészítő a Samsung készülékeket, a kijelző tapipadként működhet.

  • A Galaxy S6 is Oreóra válthat

    Az egyik amerikai szolgáltató szerint érkezik a 8.0-s Android az S6-os generációra, illetve a Galaxy Note 5-re. Eközben terjed az Oreo az S8-ra, és már az S9 előlapi képernyőarányát számolgatják.

  • A Doogee ismét alkot

    Ezúttal egy kevésbé értelmezhető hibridet, legalábbis a dizájn tekintetében. A specifikációt egyelőre nem ismerjük.

  • Saját alkalmazása buktatta le a Galaxy S9-et

    Kiterjesztett valóságban készül a Samsung leleplezni két idei csúcsmodelljét, az Unpacked 2018 alkalmazásból az XDA Developersen pedig sikerült kinyerni a Galaxy S9 3D-s modelljeit.

Előzmények

Hirdetés