Az S23 új rendereket, az S24 Ultra 150x-es zoompletykákat kapott

iPhone-osabb oldalak, extrém nagyítás a friss kéminformációk között.

Közeleg február 1-je és a Galaxy S23 család bemutatója egy sor másik Samsung eszköz kíséretében. Új laptopokra is lehet számítani, amit aláhúz, hogy az Egyesült Államokban bármilyen gyártói információ nélkül, vakon előjegyezhető a kétféle termékcsalád, akár 100 dollárnyi webshopos kreditet nyújtva az érdeklődőknek.

Hirdetés

A specifikációról és a formáról már a kémforrások tájékoztatják a népet, és újfent sikerült pár mintát nyomtatni a dizájn és a három modell méretének összehasonlítására. Lent pedig friss és hivatalos sajtóképnek tűnő rendereket lehet megcsodálni, és bár ilyet is láttunk már, az oldalakat először lehet megpillantani.

A Galaxy S23 és színvariációi oldalról
A Galaxy S23 és színvariációi oldalról (forrás: WinFuture)

Elsőre ezek hasonlítanak az aktuális iPhone-ok csapott oldaléleire, és a Samsung maga is laposítja egy ideje a dizájnt, így például a két alapmodell képernyője nem kanyarodik oldalra, csak az Ultráé, és ez utóbbinak idei kiadása ezt még kevésbé teheti. Persze teljesen szögletes és lapos kivitelre ne számítsunk, és ez az iPhone 14 Pro Max esetében már éppenséggel zavaró a tenyérben.


(forrás: WinFuture)

150x-es hibrid zoom sem lesz idén elérhető – nem úgy 2024-ben, amikor az S24 Ultra változatható fókusztávolságú optikai nagyítást vezethet be. Az S22 Ultra ugyebár egy 3x-ös és egy 10x-es zoomot biztosító teleobjektívet kínál, és 100x-os a hibrid nagyítás mértéke, a @RGcloudS információja pedig arra enged következtetni, hogy az optikai zoom akár 15x-ös mértékre javulhat. A forrás viszont hozzáteszi: a Samsungnak fejlettebb lencsékre lesz szüksége, mert ilyesmiben igen erős a konkurencia és nagy dobásra készül a Xiaomi a 13 Ultrával.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés