2019. február 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Ténylegesen úton vannak az Essential PH-1 készülékek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Reddit

Több felhasználót lepett meg a tény, hogy a csomagküldő szolgálat a nyomkövetésnél konkrét dátumot adott meg az Essential telefon kiszállítására.

Hirdetés

A Google által 2005-ben felvásárolt Android Inc. társalapítójának első készülékét nem alaptalan várakozások előzték meg, aztán látszólag teljesen alaptalan várakozás követte. Az Essential PH-1 ígéretes eszközként mutatkozott be, előremutató formatervvel és egyedi moduláris csatlakozófelülettel. A telefonokat 700 dolláros áron lehetett előrendelni, elvileg 30 napos szállítási idővel. Ami folyamatosan csúszott, az Essential pedig olyan sokáig nem reagált, hogy kezdett aggasztónak tűnni. Aztán Andy Rubin megszólalt, csak éppen semmi érdemit nem fűzött a témához.

Most már csak megkapja a felhasználó.
Most már csak megkapja a felhasználó. [+]

Az Essential vezető pozícióiban történő lemondásokról és személycserékről viszont bőven lehetett hallani, ami finoman szólva sem segített a kínossá vált szituáción. A tömeggyártás elindulása ért egy Twitter bejegyzést az Essentialnek, szállítási időpontot viszont még ekkor sem közöltek. A Los Angeles-i esemény előtt elvileg már néhány vásárló kézhez kaphatta a PH-1-t, most viszont többen jelezték a Redditen, hogy a szállítási információknál konkrét dátum tűnt fel a csomag kézbesítését illetően, ami augusztus 31-e. A suta kommunikáció és a tényleg kellemetlenné nyúló várakozás ellenére a Bloomberg igen magasra becsülte a vállalat értékét, ami úgy tűnik, nem volt alaptalan. További késésre már nem számítunk.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.