2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Szinte szerelhetetlen az Essential Phone

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: iFixit

Az első példányok egyikét már szét is szedték, ám a művelet nem sikerült roncsolás nélkül, és még a fagyasztó aeroszolt is be kellett vetni.

Hirdetés

Az Andy Rubin nevével fémjelzett Essential Phone PH-1 rendkívül igényes külalakjával és vonzó beltartalmával egyaránt felhívja magára a figyelmet, az eredeti ígéretekhez képest azonban sokat késett, mostanában jutottak el az első példányok a vásárlókhoz. A termékek közül az egyik az iFixit laborjában landolt, ahol egy szétszedéssel próbálták kideríteni, mennyire lesz problémás a szerviz. Eleinte valószínűleg ők sem gondolták, hogy még le is kell fagyasztani a telefont.

Ez hidegnek látszik!
Ez hidegnek látszik! [+]

A csavarokhoz nehéz hozzáférni, viszont a fejük legalább hagyományos, a fagyasztó aerosolt pedig a hőtágulás törvényei miatt kellett bevetni, és a bár a rugalmasabbnak mutatkozó hátlapnál működött a módszer, a kijelző összetört, így nagyon hamar biztossá vált, hogy roncsolás nélkül nem ér véget a teszt.

Ez mind elfért a készülékházban
Ez mind elfért a készülékházban [+]

Aki a paneleket eltávolította, szinte fellélegezhet, hiszen odabent már minden ésszerűbb, az akkumulátor könnyen cserélhető, illetve a többi komponens is jól van elrendezve, kivéve az USB Type-C csatlakozót, ami a főpanelra van forrasztva.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.