6 GB RAM-mal debütált az Xplay 5 Elite

A mai napon külön eseményt tartott a Vivo (nem jöttek el az MWC-re), amin a legújabb zászlóshajókat mutatták be. Az előzetesen várt Xplay 5 végül a gyengébb modell lett, ami kapott egy Elite változatot is.

A Vivo Xplay 5 Elite tehát egy igazi szörnyeteg: az előlapján egy Gorilla Glass 4 üveg által védett, két oldalra lehajló, 5,43 hüvelykes, QHD felbontású Super-AMOLED kijelző kapott helyet, a belül található Snapdragon 820 chipsetnek valószínűleg nem okoz problémát a képernyő meghajtása, az pedig csak hab a tortán, hogy 6 gigabájtnyi rendszermemória fért a telefonba. A microSD foglalat ugyan kimaradt, ám a 128 gigabájtos adattárolón valószínűleg minden szükséges adat elfér majd.


[+]

A hátlapon egy 16 megapixeles, PDAF autofókusszal ellátott Sony IMX298 szenzor kapott helyett, amit sötétben egy dupla tónusú ledes villanó támogat. Az előlapi kamera 8 megapixeles felbontású képeket lő. A készülék két SIM-et kezel, adott a 4G/LTE, a HiFi 3.0 (2*ES9028+OPA1612), a Bluetooth és a GPS is. Az energiaellátásért a 3600 milliamperórás akkumulátor felel, nem maradt ki az ujjlenyomat-olvasó sem.


[+]

A telefonon egyelőre még az Android 5.1 Lollipop operációs rendszer fut, méghozzá a Funtouch felülettel megfűszerezve, ami az osztott képernyős módot is támogatja. Az Elite egyelőre csak Kínában lesz kapható, méghozzá 4288 jüanos (186 ezer forint) áron.


[+]

A Vivo Xplay 5 társának kicsit visszafogottabb és kedvezőbb árú kiadása, bár szégyenkeznie ennek a modellnek sem kell. Ugyanaz az 5,43 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik, és 128 gigabájtos a belső tárhely is, a hardver viszont más: Snapdragon 652 lapkáról és 4 gigabájt RAM-ról beszélhetünk.


[+]

A HiFi konfiguráció szintén változott egy picit, ebbe a termékbe CS4395+AD45257 chip került. Minden más ugyanaz, kezdve a telep teljesítményétől egészen az adatkommunikációs képességekig. Az Xplay 5 szintén csak a világ legnépesebb országában lesz elérhető, méghozzá 3698 jüanért (161 ezer forint) cserébe.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés