2017. október 17., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Megjelenés előtti képek a Vivo erőgépéről

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

A Snapdragon 820 chipset által hajtott Xplay 5-ről fotók kerültek fel az internetre, látható rajtuk a szélek felé ívelődő kijelző is.

Hirdetés

Kevesebb mint 24 óra múlva hivatalosan is bemutatja mobilos szörnyetegét a Vivo. Az Xplay 5 lesz az első olyan készülék, amibe 6 gigabájt rendszermemória kerül, ami a multitaskingra vágyó felhasználóknak igazi álom lesz. A hírek szerint az előlapon egy 5,5 hüvelykes, QHD, vagyis 1440 x 2560 pixel felbontású, szélek felé lehajló kijelző található, utóbbi tényt már egyébként maga a cég is megerősítette. A kütyü erőnek sem lesz híján, hiszen a Qualcomm Snapdragon 820 SoC dolgozik majd a burkolat alatt.


[+]

Az Xplay 5 egyelőre viszont úgy tűnik, hogy csak Kínában lesz kapható, pedig egy ilyen képességekkel megáldott szerkezetre valószínűleg a világ más részén is igény lenne. A megnövelt méretű RAM modulra egyébként már a Samsung is célozhatott, a legfrissebb Exynos lapka például támogatja is, nem kizárt, hogy a Note 6 is ennyi memóriát kap majd. Addig viszont a Vivo büszkesége lesz az egyetlen ilyen termék, aminek hátlapjára egy 13 vagy 16 megapixeles kamerát szerelnek elvileg, alatta pedig biztosra vehető az ujjlenyomat-olvasó jelenléte. Holnap minden kiderül.


[+]


[+]

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.