Hirdetés

Megjelenés előtti képek a Vivo erőgépéről

Hirdetés

Kevesebb mint 24 óra múlva hivatalosan is bemutatja mobilos szörnyetegét a Vivo. Az Xplay 5 lesz az első olyan készülék, amibe 6 gigabájt rendszermemória kerül, ami a multitaskingra vágyó felhasználóknak igazi álom lesz. A hírek szerint az előlapon egy 5,5 hüvelykes, QHD, vagyis 1440 x 2560 pixel felbontású, szélek felé lehajló kijelző található, utóbbi tényt már egyébként maga a cég is megerősítette. A kütyü erőnek sem lesz híján, hiszen a Qualcomm Snapdragon 820 SoC dolgozik majd a burkolat alatt.


[+]

Az Xplay 5 egyelőre viszont úgy tűnik, hogy csak Kínában lesz kapható, pedig egy ilyen képességekkel megáldott szerkezetre valószínűleg a világ más részén is igény lenne. A megnövelt méretű RAM modulra egyébként már a Samsung is célozhatott, a legfrissebb Exynos lapka például támogatja is, nem kizárt, hogy a Note 6 is ennyi memóriát kap majd. Addig viszont a Vivo büszkesége lesz az egyetlen ilyen termék, aminek hátlapjára egy 13 vagy 16 megapixeles kamerát szerelnek elvileg, alatta pedig biztosra vehető az ujjlenyomat-olvasó jelenléte. Holnap minden kiderül.


[+]


[+]

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • Vivo

Azóta történt

Előzmények

 • Immár biztosan érkezik az Xplay5

  A Vivo előzetes képeken jelentette be, hogy hamarosan bemutatkozik a szélek felé lehajló kijelzővel rendelkező csúcskészüléke.

 • A TENAA-nál járt a Vivo X6S

  A kínaiak modelljéről immár fotók és specifikációs adatokat megtudhattunk. Az biztos, hogy a jó felszereltség mellé vékony kivitel társul.

 • Divatbemutatón bukott le a Vivo X6?

  A feltörekvő Kínai gyártó hamarosan bemutatkozó készülékét a Harper's Bazaar China két munkatársa leplezhette le idő előtt.

Hirdetés