2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Immár biztosan érkezik az Xplay5

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizmoChina

A Vivo előzetes képeken jelentette be, hogy hamarosan bemutatkozik a szélek felé lehajló kijelzővel rendelkező csúcskészüléke.

Végre hivatalosan is megerősítette az Xplay5-öt a Vivo, ugyanis a kínai gyártó két előzetes képet közölt a hamarosan bemutatásra kerülő csúcsmodelljéről. Az újdonság a hírek szerint az Xplay3S örökébe lép majd, amit még 2013-ban dobtak piacra.

Nemcsak a név tudható most már, hanem a kijelző kialakítása is, az Xplay5 ugyanis a szélek felé lehajló képernyőt kap, akárcsak a Samsung Galaxy S6 edge (vagy éppen annak utóda). A pletykák szerint a burkolat alá egy 4000 mAh-s akkumulátor kerül majd.

A legutóbbi hírek és az AnTuTu leírása szerint a Vivo büszkesége 6 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel érkezik, amit a Snapdragon 820 chipsetnek nem lesz nagy nehézség meghajtania. Hogy az alkalmazások is könnyebben fussanak, arról 4 vagy 6 GB-nyi rendszermemória gondoskodik, a remélhetőleg jó fényképek készítése pedig a 16 megapixeles hátlapi, és a 8 megapixeles előlapi kamerát feladata lesz. A kínaiak zászlóshajója remélhetőleg már Barcelonában látható lesz, bár erről egyelőre még nincs információ.

Gyártók, szolgáltatók

Hir​de​t​és​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.