Hirdetés

5G-s, Snapdragon 855-ös Galaxy A-t mértek meg

A Geekbench adatbázisában bukkant fel a Samsung csúcs-középkategóriása.

Hirdetés

A Samsung új A-szériája a belépőkategóriás okostelefonoktól a csúcs-közeli mobilokig kíván mindent lefedni, és láthatóan a Galaxy A80-nál is komolyabb eszközt terveznek a paletta felső végére. A különféle hírforrások szerint 6,7"-es Full HD+ felbontású Super AMOLED kijelzővel szerelt mobil állítólag 48 + 12 + 5 megapixeles tripla kamerát kap, rendszerchipje a Qualcomm jelenlegi csúcsát jelentő Snapdragon 855 lesz, és nem csak 4G-s, hanem 5G-képes variánst is piacra dobnak belőle.


[+]

Most a Geekbench mérte meg a várható terméket, 6 GB RAM-mal, Android Pie rendszer alatt, és az órajeles korlátozásoktól mentes hardver el is hozta a várt eredményt, 3458/10852 pontos eredménnyel zárt. Megjelenési idejét és várható árazását továbbra sem tudjuk.

Hirdetés

Azóta történt

  • Megérkezett a Geekbench 5

    Szinte minden platformra elérhető lett a mérőprogram új változata, a friss eredményeket pedig nem érdemes összemérni az előző verzióban elértekkel.

Előzmények

  • Csúcslapkával várják a Galaxy A90-et

    Snapdragon 855-tel, 5G modemmel és különleges optikai képstabilizátorral futhat be az egyre többször emlegetett Samsung mobil, sőt: mobilpáros, ami akár az új Galaxy R széria nyitánya is lehet.

  • Nagy a kereslet az 5G-s készülékek iránt

    Jól fogy a V50 és az S10 5G Dél-Koreában, Amerika viszont bekeményíthet, és csak Kínán kívül gyártott eszközökkel folyhat a helyi 5G hálózatok kiépítése.

Hirdetés