Csúcslapkával várják a Galaxy A90-et

Snapdragon 855-tel, 5G modemmel és különleges optikai képstabilizátorral futhat be az egyre többször emlegetett Samsung mobil, sőt: mobilpáros, ami akár az új Galaxy R széria nyitánya is lehet.

A Galaxy Fold és az A80 bizonyítja, hogy a Samsung mostanában hajlandó kockáztatni a dizájn és a tudáslista oldaláról is, a következő érdekességük pedig például azért lehet egyedi, mert elhozhatja az 5G hálózatok támogatását közvetlenül a prémiumkategória alá. Az OnLeaks mai értesülései alapján azért nagyon olcsó árral nem érdemes számolni, figyelembe véve, hogy a Galaxy A90 néven is emlegetett telefon állítólag Snapdragon 855-tel fig bemutatkozni.

A Galaxy A80 után (fent) az A90 vagy a Galaxy R is bevethet kamerás érdekességeket
A Galaxy A80 után (fent) az A90 vagy a Galaxy R is bevethet kamerás érdekességeket [+]

SM-A905 és SM-A908 néven egyébként nem is egy, hanem mindjárt két termék érkezhet, egyaránt 6,7"-es képátlóval, és az utóbbi kínálhat 5G-s képességeket, hátul 48 + 8 + 5 megapixeles kamerarendszerrel megspékelve. Az előbbi legfeljebb 4G-s adatátvitelre lehet képes, viszont 48 + 12 + 5 megapixeles kamerákat vethet be, valamiféle billenő optikai stabilizálórendszerrel (tilt OIS), amiről megtippelni sem lehet, hogy mit jelent. Az OnLeaks szerint egyébként egyáltalán nem biztos a Galaxy A90 elnevezés, hiába céloznak erre a kódnevek: a Twitter-csatorna a két fenti modellt inkább az új Galaxy R sorozat nyitányaként képzeli el.

Azóta történt

Előzmények

  • Nagy a kereslet az 5G-s készülékek iránt

    Jól fogy a V50 és az S10 5G Dél-Koreában, Amerika viszont bekeményíthet, és csak Kínán kívül gyártott eszközökkel folyhat a helyi 5G hálózatok kiépítése.

  • 5G-s lehet a következő Galaxy A

    Az A90 nemcsak a népes széria legkomolyabb modellje lehet, ez hozhatja el a családba és a felső-középkategóriába az ötödik generációs telekommunikációt.

Hirdetés