2018. szeptember 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

4,7 hüvelykes mobilon dolgozhat a Zuk

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizChina

Minden bizonnyal lenne vásárlói igény egy kompakt méretű, jól felszerelt, de nem megfizethetetlen okosmobilra, így ha a gyártó hozza az elvártakat, akkor komoly eladásokra számíthat.

Hirdetés

Érdekes dolgok történnek mostanában a Lenovo háza táján, számunkra csak most körvonalazódhatott teljesen, hogy mi a tervük a Motorolával, de a gyártó egyik felelős vezetőjével arról is beszélgettünk, hogy a Zuk mobilok jövője hogyan alakul: a kérdésünkre adott válasz egyértelművé tette, hogy a Zuknak saját vezetősége van, így abba, hogy az almárka neve alatt milyen mobilok jönnek ki, a Lenovo nem szól komolyabban bele. A szabad kéz mindig jelenthet jót és rosszat is, viszont ha hihetünk a legutóbbi híreknek, akkor a cég nem jár rossz úton, hiszen egy kompakt telefont szeretnének összehozni, korrekt hardveres teljesítménnyel, ehhez pedig remek ár is társulhatna.

Nem kirívó, de elegáns megjelenésű a Zuk első mobilja, a Z1

Nem kirívó, de elegáns megjelenésű a Zuk első mobilja, a Z1 [+]

A Zuk „Mini"-ről egyelőre nem tudhatunk sokat, viszont a források 4,7 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzőről, MediaTek Helio P10 lapkáról, ujjlenyomat-olvasóról és 2/16 gigabájtos (RAM/belső tároló), valamint 3/32 gigabájtos (RAM/belső tároló) változatokról beszélnek. Kíváncsian várjuk a fejleményeket az aprósággal kapcsolatban, illetve az sem kizárt, hogy a Z1 utóda is befut a nem túl távoli jövőben.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.