4,7 hüvelykes mobilon dolgozhat a Zuk

Érdekes dolgok történnek mostanában a Lenovo háza táján, számunkra csak most körvonalazódhatott teljesen, hogy mi a tervük a Motorolával, de a gyártó egyik felelős vezetőjével arról is beszélgettünk, hogy a Zuk mobilok jövője hogyan alakul: a kérdésünkre adott válasz egyértelművé tette, hogy a Zuknak saját vezetősége van, így abba, hogy az almárka neve alatt milyen mobilok jönnek ki, a Lenovo nem szól komolyabban bele. A szabad kéz mindig jelenthet jót és rosszat is, viszont ha hihetünk a legutóbbi híreknek, akkor a cég nem jár rossz úton, hiszen egy kompakt telefont szeretnének összehozni, korrekt hardveres teljesítménnyel, ehhez pedig remek ár is társulhatna.

Nem kirívó, de elegáns megjelenésű a Zuk első mobilja, a Z1

Nem kirívó, de elegáns megjelenésű a Zuk első mobilja, a Z1 [+]

A Zuk „Mini"-ről egyelőre nem tudhatunk sokat, viszont a források 4,7 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzőről, MediaTek Helio P10 lapkáról, ujjlenyomat-olvasóról és 2/16 gigabájtos (RAM/belső tároló), valamint 3/32 gigabájtos (RAM/belső tároló) változatokról beszélnek. Kíváncsian várjuk a fejleményeket az aprósággal kapcsolatban, illetve az sem kizárt, hogy a Z1 utóda is befut a nem túl távoli jövőben.

Azóta történt

  • SD 820 chipsettel érkezhet a ZUK Z2 Pro

    A következő generációs készülék jóval fejlettebb lehet elődjénél, a felszereltségről az AnTuTu tesztprogram árulkodott.

  • Előzetes képen látható a ZUK újdonsága

    Valószínűleg a Z2 Pro figyelhető meg a nyálelválasztást elindító fotón, a hírek szerint a készülék a felső kategóriában versenyzik majd.

  • Fotón látható a ZUK Z2

    A készülék a Z2 Próhoz nagyon hasonló formatervvel érkezhet, és valószínűleg egy kompakt méretű, mégis egész erős termékre számíthatunk.

  • Jóváhagyta a TENAA a ZUK Z2-t

    A kínai hírközlési hatóságnál járt a készülék, amiről így nem csak képeket láthatunk, hanem a specifikációk is kvázi megerősítésre kerültek.

Előzmények

  • MWC 2016: Visszatér Magyarországra a Motorola

    A Lenovo regionális vezetőjével interjúztunk, aki beszélt arról, hogy miképp képzelik el a különböző almárkák szerepét a különböző piacokon.

  • Forgatható kamerát kaphat a ZUK Z2

    Hamarosan új modellel bővülhet a ZUK família, ami ha hinni lehet a pletykáknak, nem csak fényképező, hanem hardver terén is nagyot dobbanthat.

  • ZUK Z1 - a belső konkurencia

    Saját almárkát alapított a Lenovo, és már kapható is az első ilyen készülék. A Z1 ráadásul nagyon decens eszköz lett, a felső-középkategóriában komoly esélyekkel támadhat a többiekre.

  • Átlátszó kijelzőt mutatott be a Zuk

    A Lenovo új brandje, a Zuk nem csak a Z1 okostelefont mutatta be a minap, hanem egy olyan kijelzőpanel prototípusát is, ami áttetsző.

Hirdetés