2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

MWC 2016: Visszatér Magyarországra a Motorola

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Lenovo regionális vezetőjével interjúztunk, aki beszélt arról, hogy miképp képzelik el a különböző almárkák szerepét a különböző piacokon.

A Lenovo okostelefonok hivatalos hazai forgalmazása bő egy éve indult. Ekkor már köztudott volt, hogy a kínai cég megvásárolta a Motorola mobilos üzletágát, de sokáig kívülről is úgy tűnt, hogy teljes a tanácstalanság azzal kapcsolatban, hogy mit kezdjenek ezzel a patinás márkával. Időközben elindul a Zuk is, amelyben a Lenovo 70%-os tulajdonrésszel bír, szóval csak még bonyolultabbá vált a helyzet. Vladislav Ivanov, a Lenovo Dél-kelet Európáért felelős egyik vezetője viszont tiszta vizet öntött végre a pohárba.

Az interjú után kicsit még maradtunk beszélgetni, hiszen előzetesen nem készültek arra, hogy szóba kerül a Zuk. Bár a márkának a többségi tulajdonosa a Lenovo, a Zuk saját vezetőséggel rendelkezik, maguk döntenek a külöböző készülékekről és leginkább arról, hogy hogyan és milyen piacokon kívánnak megjelenni, ebben a Lenovo nem szól bele. A jelenlegi állás szerint néhány európai piacon jelen vannak hivatalos képviselettel is (például Olaszországban), de úgy tudni, hogy a mi régiónkba maximum viszonteladókon keresztül juthatnak majd el a Zuk termékei.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

Gyártók, szolgáltatók

Hi​r​d​etés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.