Hirdetés

2018. július 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Fotón látható a ZUK Z2

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A készülék a Z2 Próhoz nagyon hasonló formatervvel érkezhet, és valószínűleg egy kompakt méretű, mégis egész erős termékre számíthatunk.

Hirdetés

A Lenovo fennhatósága alá tartozó, de önálló vállalatként működő ZUK még tavaly mutatta be első telefonját, a Z1-et, amit múlt hónapban a Z2 Pro követett, ám nem kell jósnak lenni, hogy nemsokára lesz még egy Pro megjelölés nélkülöző variáns is. A Lenovo csoport alelnöke most egy fotóval lepte meg a nagyérdeműt, amit a kínai Weibo oldalra töltött fel, és jól látható rajta a hamarosan bemutatkozó készülék. Az alapvetően sötét képet egy kicsit ki kell világosítani, és máris látszanak a részletek, amik szerint az előlapon 2.D-s kijelzőre, alul pedig USB Type-C csatlakozóra lehet számítani.


[+]

Eddig eléggé hasonlít majd a mobil a Z2 Próhoz, ám a hátlapnál már jelentős különbségek adódnak, például a kamera a bal felső sarokba kerül, és dupla tónusú ledes villanó helyett immár csak egy szimpla vakut kapunk, és valószínűleg a fókuszálást segítő lézertől is el kell búcsúznunk. A hardverről egyelőre még kevés az információ, ám ha a februárban felbukkanó, akkor még Z1 minire utaló pletykákat vesszük alapul, akkor a Z2-t 4,7 hüvelykes, HD felbontású kijelzővel, Helio P10 (vagy a legújabb hírek szerint Exynos 8890) chipsettel, és 2/3 gigabájt RAM-mal szerelik majd fel.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.