Hirdetés

2018. július 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Jóváhagyta a TENAA a ZUK Z2-t

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A kínai hírközlési hatóságnál járt a készülék, amiről így nem csak képeket láthatunk, hanem a specifikációk is kvázi megerősítésre kerültek.

Hirdetés

A Lenovo kezében lévő, ám önálló cégként működő ZUK múlt hónapban mutatta be második készülékét, aminek a Z2 Pro nevet adományozták. A következő eseményt május 31-én tartja a vállalat, ahol újabb termék mutatkozhat be, méghozzá várhatóan Z2 néven, a mobilról már korábban is láttak napvilágot előzetes képek. Most a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság adta áldását a startra, így teljes pompájában látható a kütyü, és még a felszereltségről is bővebb tájékoztatást kaptunk.


[+]

A leírás szerint a Z2 elején egy 5 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzőt csodálhatunk meg, amit a szélek felé ívelődő, 2.5D-s üveglap véd. A felső kategóriás mivoltot a Snapdragon 820 lapka határozza meg, és elvileg lesz belőle 3 és 4 gigabájt RAM-mal, illetve 32 és 64 gigabájtos tárolóegységgel szerelt verzió, ám sajnos egyik sem lesz bővíthető microSD-vel. A fényképezés szerelmesei a 13 megapixeles hátlapi és a 8 megapixeles előlapi kamerában élhetik ki magukat. Adott a dual SIM képesség, a 3500 milliamperórás akkumulátor, és az Android 6.0.1 operációs rendszer. A 140,5 x 69 x 7,9 milliméteres és 150 grammos ZUK újdonság ujjlenyomat-olvasót is kap, ára pedig 246 euró, vagyis járulékos költségek nélkül átszámolva 77 ezer forint környékén alakul majd, ami igencsak kedvező ajánlatnak számít.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.