3D formamintán az iPhone 13

Nem elírás: a Macotakarának már vannak elképzelései – és 3D nyomtatott modelljei – arról, hogyan fog kinézni a 2021-es almás telefon.

A Macotakara blog az évek folyamán többször számolt be hiteles kéminformációkról és megbízható előrejelzésekről, ezért lehet érdemes pár 3D nyomtatott, azaz nem működőképes iPhone formamintával szóba elegyedni. Az Alibaba közbenjárásával készült videón megtekinthető a két-két őszre várt, bár a Broadcom szerint is késő iPhone 12 és 12 Pro modell méretarányos utánzata, de most nem is ez a hírérték, hanem az iPhone 13 öntvénye.

Ez utóbbi ugyanis kínai források szerint elhagyhatja az androidos térben gyorsan meghaladott noccsot a valóban teljes képernyős forma érdekében. Az ismert blog megjelenítőbe épített szelfikamerára (és akkor már alighanem biometrikus szenzorra, ezúttal ujjlenyomat-olvasóra) számít az OLED pixelek mögé bújtatva.

Nyilván legalább egy év, mire bármilyen megerősítést kapunk ezekre a formai elképzelésekre vonatkozóan, az 5,5"-es képernyővel várt iPhone 13 nyithatja mindenesetre a Type-C porttal szerelt almás telefonok sorát, az iPhone 12 ugyanis maradhat a jó öreg Lightning csatlakozásnál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés