CeBIT: iGO 8 bejelentés

A Nav'N'Go standján viszonylag könnyedén találtuk meg Moha bá-t, aki szívesen kalauzolt minket végig a Nav'n'Go legújabb fejlesztésén.

A majdnem kész új iGO elég nagy változáson esik át. Teljesen új, optimalizáltabb kezelőfelületet kap, amiben kétféle menüszerkezet lesz elérhető. Azok számára, akik nem szeretnék teljesen személyre szabni, egy egyszerűsített, míg az igazi ínyenceknek egy minden paraméterben testre szabható "haladó" menü választható.

Újdonság, hogy az új iGO már domborzati viszonyok megmutatására is alkalmas, mivel a térkép és a navigáció szétválik: mérési pontok 20 méterenként vannak a nyolcas verzióban.


Szép domború

 


A készülékre koncentráljunk

 

Szintén új, hogy immáron a teljes kezelés végrehajtható az érintőképernyő segítségével, így nem függünk az egyes navigációs eszközök hardvergombjaitól.

Az iGO 8 látványos újdonsága az épületek 3 dimenzióban való megjelenítése, így a navigáció minden eddiginél valószerűbbé válik, sőt a program képes az utcaneveket is bemondani, valamint megoldást ad arra a problémára is, amellyel eddig akkor találkoztunk, ha 3 vagy több sáv közül kell egyet választanunk, már jelezni tudja, melyik sávban kell haladnunk.


A nagy kijelzőn jól látható az új navigáció

 

Az ígéretek szerint a nyolcas verzió az eddiginél több féle memóriakártyán (különös tekintettel a microSD kártyára) is megvásárolható lesz.

A Symbianos megjelenésről Moha bá egyelőre nem tudott biztosat mondani, a standon található Symbianos készülékek a cég által készített játékok bemutatására voltak hivatottak.


Nagyon várjuk!

 

Az iGO 8 várhatóan áprilisban érkezik.

Azóta történt

  • 1300 kamionba került iGO

    Áprilistól iGO My way GPS-navigációs szoftverrel és Mio C310 DigiWalker készülékekkel tájékozódnak a Waberer’s gépjárművezetői.

  • Jelentősen csökken az iGO ára

    A Nav N Go Kft. csaknem 20 százalékkal csökkenti az iGO szoftver árát. Ezzel egy időben megszűnik az iGO Nyugat-Európa és Kelet-Európa termék.

Előzmények

Hirdetés