Ismét frissült az iGO

A magyar fejlesztésű iGO My way GPS-navigációs szoftver csaknem két éve nyújt hatékony segítséget az autósoknak a tájékozódásban. A rövid idő alatt népszerűvé vált szoftverhez, immár harmadszor kínálnak a fejlesztők új térképeket és funkciókat.

Hirdetés

“Az iGO My way mindig is úttörő volt a felhasználóbarát alkalmazások bevezetésében, mivel célunk az autós navigáció népszerűsítése. Az iGO My way 2006 Plus elnevezésű frissítőcsomagban olyan hasznos funkciókat kínálunk, mint például a TMC forgalmi riasztás, vagy az útbiztonsági kamerák, amely figyelmezteti a sofőrt a sebességmérőkre.” – mondta Fazakas András, a Nav N Go Kft. operatív igazgatója.

Az iGO My way 2006 Plus frissítőcsomag ingyenesen tölthető le az i-go.com weboldalról, a felhasználóknak mindössze regisztrálniuk kell magukat. Azoknak a felhasználóknak, akiknek nincs Internet elérésük, a hivatalos iGO My way márkakereskedők is elvégzik a frissítést térítés ellenében.

A Nav N Go Kft. mindig fontosnak tartotta, hogy kiemelten kezelje hűséges felhasználóit, akik régóta használják és szeretik az iGO My way GPS-navigációs szoftvert. A termék megjelenése óta számtalan alkalommal biztosítottak ingyenesen új országtérképeket és különféle szoftver frissítéseket. Az iGO My way legújabb, 2007 nyarán megjelenő változata, a NavNGo iGO 8 szintén elérhető lesz a meglévő felhasználók számára, de ez a frissítés csak térítés ellenében érhető majd el.

Frissített térképek
Az iGO My way 2006 Plus frissítés tartalmazza Horvátország megújult, részletes, utcaszintű térképét, illetve Bosznia és Hercegovina új útjait. A korábbi iGO My way térképeken is számos változtatás történt, így ezeket is érdemes letölteni. A frissítés azért is ajánlott, mert néhány új szoftverfunkció csak ezekkel az új térképekkel működik ezentúl.

Új felhasználói felület
Megújult az iGO My way szoftver felhasználói felülete is. Az eddig szürke színű gombok kékre változtak, így a szoftver szebb, fiatalosabb külsőt kapott. Mostantól a főmenü középső gombjának színezése mutatja a GPS-vétel erősségét is. Ha a gomb piros, akkor nincs jel, ha sárga, akkor a készülék hamarosan megtalálja a GPS-adást, ha pedig zöld, akkor már használja is a műholdas jeleket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés