Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    válasz Yeffy #38842 üzenetére

    tegnapi beszélgetésünk folyományaként akartam írni egy szösszenetet a fórumozási szokásom megváltozásáról (nem segítek, nem linkelek)

    rájöttem (de nagy felfedezés :Y ) hogy a testépítéssel kapcsolatosan mit jelenthet a fórumon való hozzászólás (ontopic persze, nem a poén, atta, vótam edzeni része)

    1. tanácsot adok, mert értek hozzá (nem keverendő tanulmány linkeléssel, meg a sárga kapszula visszaböfögésével) Ebbe a pontba sokan nem illenek itt bele, én sem, ezért nem is teszem, mivel jelentős változásokat sem az izmosodás, sem az erősödés terén nem értem el. Tehát teljesen feleslegesnek érzem válaszolni arra a kérdésre hogyan legyek erősebb a guggolásban, amikor 2* akkora súllyal guggolsz és még azt se tudom mondani, hogy legalább magamat 20-140kg szériáta hoztam fel, mert még ha így is lenne nem mennél sokra vele.

    Amennyit ebben a kategóriában tudnék írni az az lenne, ha egyáltalán tudnám hogy guggolsz, hogy váltsál high bar testépítő guggolásról low bar-ra, mert ez nekem kb 20-30 kg-t jelent ha már rögzül a technika. Ha így csinálod akkor még ennyit sem ér amit írnék. :K

    /ebben a körben talán csak átmeneti böjtöléssel kapcsolatos életvezetési tanácsokat tudnék adni - de ez már nem testépítés kategória.

    2. tanulmányt linkelek, ami a tapasztalatok szerint xart se ér, mert megelőzi a haverom ezt mondta, meg a sárga kapszulában /edző válaszolban /scitec reklámban teljesen más van. Ezzel meg emiatt hagytam fel.

    De ha már felvázoltam ezt a sok baromságot, akkor tribulus témakör:
    [link]

    A lényeg az első sor, azaz a tesztoszteron szintre gyakorolt hatását egyetlen tudományos kutatás nem tudta igazolni. Sem a sovány testtömeg, zsír és erőre gyakorolt pozitív hatásról nem tudtak beszámolni. (igaz elég kevés kutatást említ az oldal)

    Felvetődik a kérdés, havernak akkor miért hat? Mivel edzésről (keveseknek ugyan) de azért szellemi tevékenységről (koncentráció) is beszélünk nem elhanyagolható a "szedtem valamit biztos qrva erős lettem" placebó hatás és egyébként a "szedek valami ezért jobban figyelek egyéb releváns dolgokra" pozitív hatása.

    Felmerül a kérdés, hogy megéri-e ez azt a pénzt amiben kerül. Én válaszoltam magamnak (nem is veszek már semmit :D kizárólag az edzés előtti placebóért fizetek - illetve most még azért se, mert ajándék volt). De mivel nem vagyok izmos, qrvára nem ér semmit amit mondok ezzel is kibékültem :K :D

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák