Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.RiK

    csendes tag

    válasz BÁ Nutrition #38747 üzenetére

    A csávó akit küldtem annak sokkal több repedése van, és sokkal nagyobb... Nem azt írtam, hogy olyan a repedésem hisz nekem közel se akkora. Leírtam, hogy van egy repedésem a felső mellizmom és a vállam között ami kb. öt mm széles és három centi hosszú. Látom van egy pár hozzászóló aki tényleg nem hisz nekem így amikor otthon leszek csinálok egy képet és majd szépen elküldöm nektek, hátha pontosabb infót tudtok írni, mert mint említettem nem nagyon értek a gyúráshoz csak hobbi szinten űzőm, de azt lelkesen. Lehet, hogy van ötszáz féle repedés ami között nincs sok különbség nem tudom.. Én csak azt tudom, hogy nekem hasonlít az a csúnya repedésem ahhoz a képhez mint amit küldtem csak sokkal kisebb.

    GyurosAki, ha rám érted azt a túl sokat fejlődök "topicot" tájékoztatlak, hogy az én tudásom szerint az hozzászólás nem topic, valamint nem értem miért kéne törölni?...

    Kidus, xcds legalább képbe van... mielőtt törölnéd az összes hozzászólásaimat alaposan át kéne szerintem olvasnod mert nem azt írtam, hogy azon a képen én vagyok..
    Komolyan mondom nem értem mi a bajuk egyes hozzászólóknak.. Idejöttem, írtam hozzászólásokat, leírtam kb. a gyúrós történetemet, segítséget jöttem kérni valós problémáktól és már ott tartunk, hogy ki akarnak innen banolni mert nem hisznek nekem.. Ahogy látom xcds legalább elhiszi amit írok és segítőszándékkal közeledett felém.
    Hétfőn vagy Kedden felteszek képet majd a repedésemről, remélem akkor már elhiszik, hogy nem csak úgy beregisztráltam ide "trollkodni". Akik segítő szándékkal fordultak felém azoknak köszönöm, ha a létszámuk csekély is, remélem azért aki olvassa a hozzászólásaimat és tudd valami segítséggel szolgálni az ír is ide, mert fontos nekem. Izmos testet szeretnék, de nem olyan áron, hogy teli legyek csúnya repedésekkel és jelenlegi tudásom szerint ez csak tovább nő így jó lenne ha sikerülne leállítanom valahogy izomvesztesség nélkül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák