Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz adam432 #38744 üzenetére

    igen, ezt tudom, nem is nagyon szoktunk lábedzésnél. kb havi 1x 2x hajlító/meg feszítőgépen pár melegítősorozat, illetve minden edzés végén vádli. ahhoz ált. én szoktam ragaszkodni.

    köszi, meg fogom nézni, aztán konzultálok edzőtársammal :D engem leginkább a poweresek, erőemelők "vonzanak" ebben a sportban, ők a példaképeim, jobban érdekel ez a "részleg", mint a testépítős. azzal sincs gond, megvannak a favoritok onnan is, de már egy jó éve kb ilyen "erőemelős szerűen" edzegetünk, egész kellemese eredményekkel.

    értem. hát... te tudod. mi váltogatni szoktuk két hetente a guggolást, egyik héten komolyabb, beleülős, nagyobb súllyal, a másik héten nem annyira beleülős, de vízszintig lemenős, kisebb súlyos, nagyobb ismétlésszámú vagy robbanékonyabb guggolást tolunk, szerintem egyszer próbáld ki, változatosság.
    le tud szívni annyira, h a héten mégegyszer lábazni max kínkeservesen (vagy ha lesz verda) akkor fogunk tudni.

    1x mell/láb: miért ne lenne elég? ha nem versenyre készülsz mondjuk? ki lehet őket nyírni olyan szinten, h napokig szarni/kezedet szélesre tárni sem bírsz. de értem, powerkedéshez előnyösebb a heti 2. csak hát időm nincs jelenleg nagyon rá.

    köszi, én is sajnálom, elhiheted. :D igen, hidegben. hiába volt rajta egy vastagabb külső nadrág (vászon, vagy valami hasonló, vastagabb) alatta meg mackó, nem tett jót a térdemnek. egész tavalyi meg tavalyelőtti télen így jártam edzeni, meg melóba, meg mindenhova.azóta is recseg-ropog, fájni már szerencsére nem fájannyira, a kb 3 hónapja szedett ízületvédő legalább abban segített. plusz mellé ahol a terem van, az tőlem kb fél óra, mely távnak majd a fel emelkedő, és nem is kicsik. szóval erőltetni is kell kicsit, ettől jól beizzadok, mivel be vagyok öltözve, de mozogni alig bírok, mivel ugye be vagyok öltözve, mire felérek, mindenhonnan kb ömlik rólam a víz, néha annyira, h muszáj kicsit megnyitni mondjuk a kabátot, h levegőzzek, ebből meg ilyen kb kéthetenkénti megfázások, torokgyuszik, meg fülgyulladások jönnek ki. és én ezt már meguntam marhára. lehet nézni picsogónak, kislánynak, buzinak, leszarom. nyáron imádom, a hűs szellő, ha van, szinte szárít, de ilyenkor marhára nem.
    majd mondom, emelem a kardió mennyiségét.

    sok sikert hozzá, legyen úgy. :) én is szeretném nagyon nagyon sokáig csinálni, rengeteget adott nekem a sport. és még csak 4,5 éve tolom.

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák