Hirdetés

ZTE Blade II - már nem annyira penge

Bevezető, tartozékok

A ZTE konstans módon támad, hiszen a gyártó szinte ontja magából a mobiltelefonokat. Az eleinte még ismeretlen cég manapság már sokak számára számon tartott névvé avanzsált, főleg, ha az alsó és középkategóriát nézzük. A kínai vállalat egyébként pont mai tesztalanyunk elődje, a ZTE Blade által vált ismertté, ugyanis akkoriban az volt az első, kellemes árfekvésű, WVGA felbontású kijelzővel szerelt masina. A ZTE Skate-tel viszont visszafogottabb sikereket könyvelhettek el, majd egy kicsit beleszürkültek a középmezőnybe, manapság azonban újra kellemes termékekkel rukkolnak elő.

ZTE Blade II
[+]

A most nagyító alá kerülő ZTE Blade II elődjéhez képest szinte mindenben fejlődött, mindeközben megtartotta az első Blade valamennyi pozitívumát. Ettől függetlenül lehet, hogy későn lőtték már el a patront kínaiak, hiszen házon belül is vannak már legalább ennyire kelendő, hasonló hardveres képességekkel rendelkező modellek, nem beszélve a ZTE Grand X-ről, mely ár/érték arányban komolyan felforgathatja majd a piacot. Ettől függetlenül a blades vásárlók pont annyi javulást kapnak, amelyet talán már az első verzióban is eleve elvártak volna, így nagy kérdés, vajon megéri-e az árát a Blade II.

ZTE Blade II
[+]

A ZTE Blade II-t a VIP Phone biztosította számunkra. A csomagolást tekintve egy fehér színben pompázó dobozt kapunk, melyen a gyártó megnevezése, valamint a fehér és fekete színben ábrázolt telefon (mivel e két variánsban vásárolható meg) látható. Tovább kutakodva megtekinthetjük magát a készüléket, s a hozzá való tartozékokat. Gyárilag kapunk egy microUSB töltőt, egy microUSB kábelt, leírást tartalmazó dokumentumot, valamint egy közepes minőségű headsetet, mely a rádió működésre bírásához is szükséges lehet.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • ZTE

Azóta történt

Előzmények

 • ZTE Grand X - kilépett a mimóza szerepből

  Még Mimosa néven mutatkozott be az MWC-n a ZTE kétmagos, jóárosított modellje. A név változott, a tudás nem csökkent.

 • ZTE Atlas W - csak az arca nagy

  Az Atlas W a kínai gyártószolgáltatóknál felbukkanó alsó kategóriás készüléke. Gyenge hardver, lassú szoftver és kiváló kijelző jellemzi.

 • ZTE Kis - a kis trónfosztó

  A ZTE KISebb felfordulást okozhat az alsó árszegmensen, a Kis-t korrekt sebesség, egyszerűség, kiváló felszereltség és kedvező ár jellemzi.

 • ZTE Arizona - árbajnok

  A ZTE Arizona jelenleg az egyik legolcsóbb androidos telefon. Megnéztük, milyen kompromisszumokra kényszerülünk a kedvező árért cserébe.

Hirdetés