2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Sony Ericsson W380i - széles mozdulat

A Walkman sorozat egyik legújabb összecsukható darabja került a kezeink közé, de érdemesebb azt mondani, hogy elé.

Hirdetés

Bevezető

Click to read in English!

Újabb Walkman készülék, megint egy nagyszerű lehetőség arra, hogy vesézgessük kicsit a Sony-tól elcsípett brand sikerét, létjogosultságát és jövőjét. A siker kétségtelen, a létjogosultság szintén. A jövővel van némi gond, mert a valóban kirobbanóan népszerű W800i után egy ideig szépen gyarapodott a termékcsalád, aztán kifogyott a szufla, a többiek pedig lassan beérték a Walkman készülékeket.

A W380i kapcsán viszont úgy érzem, hogy különösebb extra fejlesztések hiánya ellenére is lesz helye a piacon, aminek remélhetőleg viszonylag mérsékelt ára szolgál majd indokául. Ez a telefon ugyanis a W200i-nél sokkal kellemesebben illeszkedik a Walkman szériába, a funkcionalitás sok helyen nyilván elég alapszintű, de pont ott vágták meg a büdzsét, ahol nem érzem akkora problémának.

Sony Ericsson W380i

Mit lehet elvárni egy alapszintű Walkman készüléktől? Egy normális fülest mindenképp. Nos, ebből a szempontból húzhatjuk kicsit a szánkat, nem a sorozatra jellemző agybadugós headset az alaptartozék, hanem egy szerényebb kivitelű készség, ám középtájon szétszedhető, így tetszőleges füles is használható. Egy Walkman készülékben legyen Bluetooth, FM-rádió és könnyen vezérelhető lejátszó. Ez utóbbi kritériumoknak viszont megfelel a W380i.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.