Hirdetés

Sony Ericsson MDS 60 - zeneállvány

Alapok

Legutóbbi zeneállványunkkal kapcsolatos bemutatónk során sokan kérték, hogy legközelebb több gyártó modelljeit is nézzük meg. Nem vagyunk semmi jónak az elrontói, így aktiváltuk forrásainkat, és az XXL GSM gyakorlatilag lecsapott a lehetőségre és a Sony Ericsson Walkman szériás zeneállványát helyezte a szerkesztőségünk asztalára.

A készülék egy stílusos narancs-fehér dobozban érkezik, szinte kiált a W800i után már a csomagolás színvilága is. Az értékesítési csomagban az eszköz mellett egy amerikai szabványú töltőt és egy hozzá tartozó átalakítót találunk. Jó lesz vele vigyázni, ugyanis nekem az első alkalommal, amikor a konnektorból kihúztam, azonnal sikerült megismerkednem az áramütés bizsergető mivoltával, ugyanis a töltő és az átalakító gyakorlatilag külön életet él, és kihúzás közben szép fémfelületet biztosít ehhez.

Az összeszerelés nem bonyolult, sőt igazából komolyabb összeszerelésről nem is kell beszélnünk. Lepattintjuk a hangszórókat védő fedlapot, amit ez után a hátlapra cuppanthatunk és már előttünk is áll a fastportos zeneállvány. A csatlakozásból adódóan az eszköz csak a frissebb Sony Ericsson modellekkel kompatibilis, azt tehát elfelejthetjük, hogy más gyártó termékeivel használjuk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés