Sony Ericsson MBW-100 - BT óra

Hirdetés

Hívjuk fel Devont

Egyedül magáról a működésről nem ejtettem eddig szót. Két dologra használhatjuk az MBW-100-at az idő kijelzésén és a zenelejátszó kezelésén túl. Az egyik a hívások kezelése. A bejövő hívásokat rezgéssel jelzi az óra, valamint a kijelzőn megjelenik a hívó fél száma és neve, amennyiben az a telefonkönyvben szerepel. Ilyenkor az órával két lehetőségünk van. Amennyiben a felső gombot egyszer lenyomjuk, akkor a hívást lenémítjuk. Amennyiben kétszer nyomjuk le, akkor a hívást elutasítjuk.

A másik funkció az SMS-ek jelzése. Amennyiben egy új üzenetet kapunk, világítani kezd egy boríték a kijelzőn. Sajnos sem a küldőt nem tudjuk meg, sem az üzenetet nem tudjuk elolvasni, csak az értesítést kapjuk meg.

Az akkumulátor üzemidejét sajnos nem sikerült kiderítenem, ugyanis rövid volt a teszt hozzá. Három nap folyamatosan bekapcsolt Bluetooth kapcsolat alatt egy egységnyi sem fogyott a töltöttségből.

Sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon kinek és mikor lenne hasznos az óra. Egy biztos: olyan geekeknek, akik Sony Ericsson fanok is egyben, a beszerzése kötelező. Egy olyan órát kapnak 59999 Ft-ért, amelyhez hasonlót a márkásak között sem találnak, és néhány extra funkcióra is képes lesz Sony Ericsson mobiljukkal. A hasznosság meglepő volt. Egyrészt, sosem kellett csörgésre állítanom a telefonomat, és a rezgő módot is nyugodtan kikapcsolhattam, hiszen az óra mindig rajtam volt. Megbeszéléseken is nyugodtan elutasíthattam a bejövő hívásokat, a nélkül, hogy a telefonommal kellett volna játszanom, ami néhány esetben illetlenségnek veszi ki magát.

Az első benyomásaim alapján én is hülyeségnek tartottam az egészet, azonban néhány meetinggel teletűzdelt nap után, még ha meglepő is, de:

Sony Ericsson MBW-100

Polacheck

A Sony Ericsson MBW-100-at az XXL GSM-től kaptuk.
A készülék megvásárolható:
Budapest VI. Jókai tér 6.
Budapest VI. Teréz körút 18.
On-line a www.xxlgsm.hu címen.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés