Hirdetés

Sony Ericsson MBW-100 - BT óra

Hirdetés

Halló Kitt

Napjaink minden férfijának élete egyik meghatározó eleme volt az „Ein Mann und ein Auto” szlogenű sorozat, a Knight Rider. Emlékszem rá, hogy anno a német RTL előtt ülve izgultuk végig a számunkra akkor még érthetetlen nyelven folyó sorozatot és többen együtt szurkoltunk Kitt és David Hasselhoff párosának. A sorozat legjobb elemei azok voltak, amikor Kitt SPM (Super Pursuit Mode) fokozatra kapcsolt, vagy amikor Michael Knight az óráján keresztül beszélgetett az autóval. Az XXL GSM-től kapott Sony Ericsson órától mi is valami hasonlót vártunk.

Napjainkban, amikor egyre inkább teret hódítanak a koncepció készülékek, láttunk már igazi telefonba épített órát, láttunk olyan órákat, amikből kijelző varázsolható elő és olyat is, amelyik a falra vetíti a hívó képét. Ugyan hasonlókban nem reménykedtünk, hiszen a mai technológiák kihasználásával ezek még nem igazán hozhatóak létre olyan áron, hogy az valóban tömeggyártásra alkalmas legyen.

Jobban utánanézve az eszköznek azonban kicsit lekonyult a mosolyunk. A telefonunk kezeléséről szó sem lehet vele, hanem igazából csak egy hívásjelzőt kapunk, ami rezgéssel jelzi az olvasatlan üzeneteket, és a hívásokat. Pontosan ennyiről van szó, se több, se kevesebb. Egyébként ez alapján elgondolkodtam, hogy levédetem a hívást rezgéssel jelző fülbevaló valamint intimpiercing szabadalmát is.

Kibontva az órát a hatalmas fekete dobozból egy igen exkluzív, valóban súlyos darabbal találtam magam szembe, aminek a kialakítása igen férfias. Le a kalappal a Sony Ericsson előtt, hasonlóan szép kialakítást és tetszetős számlapot igen rég láttam, meg is nyerte a saját és környezetem tetszését.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés