Hirdetés

Sony Ericsson K770i - legördülés

Bevezető

Kint ülök a Mobil Show-n, kezemben a K770i. Tegnap lemerült, kicsit hamarabb, mint vártam, ezért elugrottam a gyártó standjához, hogy szerezzek egy töltőt. Némiképp megdöbbentek, amikor meglátták a kezemben a telefont, tekintve, hogy még élőben ők sem tudták szemügyre venni. Szerencsénk volt, megint, ismét sikerült egy alig egy hete bejelentett modellre szert tenni, ráadásul tökéletesen üzemelő, kiforrott szoftverrel.

A K770i bemutatkozása nem kavart fel nagy port, pedig ha jobban belegondolunk, lehetett volna így is. Ez egy olyan 3 megapixeles mobil, amely már nem a gyártó csúcskategóriás, legdrágább készülékei közé tartozik, hanem egy picit olcsóbb árfekvésű, amely azt jelenti, hogy ez a kamerafelbontás végre elkezdett legördülni a középkategória irányába.

A K770i igazából tökéletesen illeszkedik a jelenlegi Sony Ericsson modellpalettába, pláne, ha kimondottan a Cyber-Shot szériát nézzük. A csúcson ott ül a már tesztelt K850i a maga 5 megapixeles kamerájával, alulról pedig a K550i nyitja a sort egy szerény, 2 megapixeles optikával. A kettő közé furakszik be a K770i, amely gyakorlatilag átveszi a lassan kifutó K800i helyét.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés