2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Samsung U900 - nagyot Soul?

Egy lapra tett fel a Samsung mindent. Az U900 az U700, a D900 és a Z700 utódja is lehetne. Egyben.

Hirdetés

Soul

Click to read in English!

Soul néven mutatkozott be a Samsung U900 idén februárban a barcelonai MWC kiállításon. Már ott is látszott, hogy igen fontos modellről van szó, hiszen tele volt plakátolva vele a város, a Samsung standja pedig legalább 10 darab Soul telefont vonultatott fel. Csúcsmodellnek nem mondanám, mert létezik a Symbian rendszerű G810, a Windows alapokra építkező i780, illetve az érintésőrülteknek szánt F480 is, de a hagyományos, klasszikus Samsung készülékek között az U900 a zászlóshajó.

Samsung U900 Soul

A Soul a „Spirit of Ultra” kifejezésből született rövidítés, ami még egyértelműbbé teszi az U900 kivételes helyzetét. Mindaz, amit az Ultra sorozatban eddig a Samsung tudott, most bekerül a Soul-ba, egyfajta „one and only” jelleggel. Azóta már ez annyiban módosult, hogy az U900 mellett bejelentésre került az U800 is, amely ugyanezt képviseli, csak nem szétcsúsztatós kivitelben.

Samsung U900 Soul

Bár nagy csinnadrattával harangozta be a gyártó a Soul különlegességét, a navigációs gombokat helyettesítő, érintésérzékeny kijelzőt, már házon belül is láttunk ilyet tőlük az E950 esetében, de nem kell messzire menni, hogy egy hasonló modellbe botolhassunk bele a konkurenciánál: az LG KF600 is ilyesmivel próbálkozik. Az U900 tehát fontos tagja a koreai gyártó modellpalettájának, így aztán mi is azt vártuk tőle, hogy csaknem hibátlan készülék lesz. Ehhez képest az XXL GSM-től meglepően apró dobozt kaptunk…

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.