2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Samsung S5620 Monte - fiatal, gyűrt lánchegység

Kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálat, megújult TouchWiz, korrekt árképzés. Az S5620 a középkategória egyik sztárja lehet.

Hirdetés

Bevezető

A Samsung újabban már a középkategóriában is beszédes neveket ad telefonjainak. A Barcelonában bemutatott Monte sorozat legütősebb darabja az S5620, amely már kapható a Djuice kínálatában is, eljött tehát az idő, hogy közelebbről is megvizsgáljuk. Tesztpéldányunk független telefon volt, az XXL GSM-től érkezett, s előzetesen csak annyit tudtam róla, hogy érintős, TouchWiz felület fut rajta, nem egy csúcsmodell, de azért korrekt a tudása.

Samsung S5620

A Monte szó hegyet jelent. A Bada (óceán) a Wave (hullám) és a Shark (cápa) kifejezések alkotják most a Samsung paletta egyik fontos szegletét, valakinek nagyon természetközeli élménye lehetett valami céges nyaraláson a marketingen, úgyhogy a magam részéről még várnék mondjuk korallra és kalózokra is vonatkozó fantázianeveket, de nem szeretnék ötleteket adni, illetve természetesen benyújtom a számlát, ha mégis ilyen kifejezésekkel találkozunk a jövőben.

Samsung S5620

Miután járt már nálunk elég sok érintős Samsung, ezért a magam részéről nem rajongtam az ötletért, hogy most pár napig egy újabb TouchWiz alapú telefonnal kell összekössem napjaimat, de pozitívan csalódtam. A Jet, a Diva, vagy a B5722 után nem sok jóra számítottam, a TouchWiz ugyanis tapasztalataink szerint nem tartozik a legjobban sikerült felhasználói interfészek közé, de ez az újított verzió már egész baráti.

Samsung S5620

Annyi biztos, hogy mivel ez a kütyü feltöltőkártyával most 45 lepedő, ezért jelentős sikerekre számíthat. A hívószavak mind megvannak: érintős, kamerás, wifis, GPS-szel is felszerelt telefon, ez kell a népnek, s én azt mondom, hogy a nép legyen vele boldog, mert nem fog mellé, ha a Monte sorozat csúcsmodelljét választja.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.