Hirdetés

Samsung S3370 - badásodik a Corby

Bevezető

Mikor megláttam a Vodafone árlistájában a Samsung Acton nevű telefont, azt sem tudtam, hogy eszik-e, vagy isszák. Leginkább persze egyik sem (a mobiltelefon-kannibalizmus még nincs terjedőben), viszont hamar kiderül, hogy ez igazából az S3370, amit Corby 3G néven is ismerhetnek azok, akik követik híreinket.

Samsung S3370
[+]

Annak idején úgy harangozták be a telefont, hogy a legolcsóbb 3G-s, érintőképernyős telefon ez, ami lehet, hogy így van, de igazából nem ez a fontos, hanem hogy csakugyan kedvező áron juthatunk hozzá. A Corby névtől viszont Bocha is, én is már hidegrázást kapunk, bár hozzáteszem, hogy a kollega a B5310-nél kellemeset csalódott. S ezzel most éppen én is így vagyok, bár még mindig nem fogok I love Corby posztereket kifüggeszteni a szerkesztőségbe.

Samsung S3370
[+]

A Corby a Samsung brandje az olcsó, érintős, eleinte eléggé butácska telefonokból álló sorozatra, ami pont ára miatt lett eléggé népszerű. A Corby Pro már rendben volt a szolgáltatásait tekintve is, viszont a QWERTY gombsor miatt kissé aránytalan tehénnek tűnt. A Corby 3G viszont nagyon édes, méretre még talán túl kicsi is, ám az adatkommunikációs funkciók bővülésével egyre inkább telefonszerűbb eszközök csapatává válik a Corby család is. De nem csak azért lehet szeretni, mert aprócska.

Samsung S3370
[+]

A tesztkészülék a GSM Takács vodafone-os boltjából jött (Árkád), illetve konkrétan én mentem be érte. Mondtam Gabriellának (boltvezető), hogy ez kéne, benyitottunk a raktárba, s ott figyeltek a dobozok. Nagy dobozok, egészen komolynak tűnik a csomagolás. Ehhez képest csak a szokásos dolgok vannak belül: töltő és egyszerű, felvevőgombos headset.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés