Hirdetés

Samsung J750 - a szerkesztő álma

Hirdetés

Előszó, a pakk tartalma

A Samsung J400 tesztjének kapcsán többen kérdezték tőlem a fórumban, hogy milyen érzés a húszezredik BlackUI menüvel ellátott Samsungot tesztelni. Valahogy rátapintottak a dologra, hogy őszinte legyek, az a teszt már elég nyögvenyelősen született meg, erre tessék: itt egy újabb teljesen ugyanolyan készülék. Már most, négy sor megírása után van egy olyan érzésem, hogy ez lesz minden idők egyik legrövidebb Mobilarénás tesztje... kivéve, ha jövő héten kapok még három "új" Samsungot.

Persze előnyei is vannak annak, hogy ennyi koreai készülék érkezik hozzám. Álmomból felkeltve el tudom sorolni az általános menüstruktúrát, fejből tudom az almenüpontok számát, a készülékek problémás részeit is kívülről fújom, tehát tudom, hogy hova kell nyúlni. Ugyanakkor rossz érzés, hogy a rég eltűnt hibák egy-egy készülék esetében újra előjönnek, de ez már legyen az én bajom.

A tesztpéldányt ezúttal is az XXL GSM biztosította. A doboz is régi pajtás, rendkívül kis méretű, a gép mellett mindössze egy sztereó headset és egy hálózati töltő került bele.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés