Hirdetés

Samsung F500 - Mr. DivX

Hirdetés

Bevezető

Múlt héten hívtam Bogot, hogy legyen szíves szerezzen nekem valami jó kis telefont, mert nagyon tesztelhetnékem van. Az Alcatel zenetelefonja és a Samsung F500 között választhattam, rövid habozás után ez utóbbi mellett döntöttem. Különösebben nem foglalkoztam vele a bejelentésekor, így kb. annyit tudtam róla, hogy egy 3G-s, kétoldalas, DivX-es modell.

A Samsungból hazafelé menet egyből ki is bontottam a dobozt, majd jól kinevettem szegény F500-at, annyira komikusnak találtam. Ugyanis nem elég, hogy két oldala van, de az alsó részét el is lehet forgatni, úgyhogy hétköznapi kialakításúnak semmiképp sem mondható. Már ekkor a szívemhez nőtt, ám nem azért, amiért kellett volna.

Mint azt az átvételkor megtudtam, a nálam járt példány nem a végleges, kereskedelmi forgalomba kerülő, hanem egy kissé bétás változat volt. Ennek következményeként pár dologról nem fogok tudni írni, a szoftvert pl. épp megérkezésem előtt sikerült feltolniuk rá, amit egyébként a tesztidőszak alatt is folyamatosan fejlesztettek. A kiegészítők listája szintén nem végleges, tokot pl. nem kaptam hozzá, de a kereskedelmi csomagban persze már ez is lesz. Csakúgy, mint a P300/310 esetében, a bőrtok itt is egy plusz akkumulátort rejt, további erőtartalékot biztosítva a telefon számára. A fehér dobozban a készülék mellett egy hálózati töltő, egy adatkábel, valamint egy sztereó fülhallgató lapult.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés