Redmi Smart Band Pro - sétatempó

Újabb karperec jött a Xiaomi holdudvarából, ebben van véroxigénszint mérés, de nincs GPS. Papíron sokat tud, de a gyakorlatban azért vannak korlátok.

Bevezető

A mozgáskövető karperecek királya évek óta a Xiaomi. A Mi Band sorozat megszámlálhatatlan sok hazai fogyasztót szerzett az elmúlt évek alatt, noha nem a Xiaomi találta fel a műfajt (a Sony, a Samsung és a Fitbit is előbb lépett be erre a területre, csak éppen nem ezen az áron), de az eddigi termékek árazása nagy népszerűséget hozott. Aztán beszállt a Honor, volt pár jobban sikerült (de drágább) modellje a Samsungnak, az ismertebb márkák között pedig még ott a Fitbit is. Az ilyen-olyan kínai bigyók kínálata pedig végtelen, legutóbb direkt rápróbáltunk egy Niceboy nevű retekre is.


[+]

Az elmúlt pár évben aztán jól összekeveredtek a dolgok a gyártóra jellemző káoszt okozva, most már 70mai, Amazfit és Redmi néven is van Band és Watch, ahány piac, annyi néven jönnek a termékek, ez a konkrét motyó is létezik 70mai brand alatt, hol okosóraként, hol karperecként hivatkoznak rá, de ez annyiból mindegy, hogy ez itthon Redmi Smart Band Pro néven került forgalomba nagyjából 14 ezer forintos áron, ehhez képest pedig AMOLED kijelzőt, pulzusmérést, véroxigénszint mérést és iszonyú sok aktivitási forma támogatását kínálja.


[+]

Ha nagyon le óhajtom egyszerűsíteni a tesztet, akkor ez egy kissé szélesebb kijelzővel rendelkező Band 6. De nem óhajtom, mert igazán nekiveselkedtem, hogy ha már azzal hirdeti magát a termék, hogy 110 különböző aktivitást is képes monitorozni, akkor bizonyítson. Volt futópad, kardió tréning, erősítés és néhány hosszabb séta is a tesztidőszak alatt, ráadásul úgy, hogy a másik csuklómon a Galaxy Watch4 dolgozott, amit persze gyakrabban kellett töltenem és nyilván az sem az egzaktság mintapéldánya, de referenciának pont megfelelő volt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés