Újabb olcsó Redmi karperec érkezik Európába

35 eurós cédulával hagyja el hazáját a Redmi Smart Band 2.

A Redmi márkanév alatt piacra kerülő aktivitásmérő karkötők 2020-ban kezdték történetüket, amikorra az egykor filléres Mi Band már nem volt annyira filléres. A Redmi (Smart) Band úgy tűnik, megtalálta vásárlóközösségét, a második generációjánál jár és már Pro modellek is készültek, utóbbit teszteltük is. A legutóbbi Redmi karkötőt, a Redmi Smart Band 2-t decemberben mutatták be Kínában, a távol-keleti piacon 169 jüanért van árusítva, ami 23 eurónak megfelelő összeg.

Promóciós anyagok a Redmi Smart Band 2-höz.Promóciós anyagok a Redmi Smart Band 2-höz.Promóciós anyagok a Redmi Smart Band 2-höz.Promóciós anyagok a Redmi Smart Band 2-höz. Promóciós anyagok a Redmi Smart Band 2-höz. (forrás: Twitter) [+]

Az 1,47 hüvelykes TFT kijelzővel szerelt karkötő hamarosan Európában is elérhető lesz, itt azonban 34,99 eurós ajánlott fogyasztói áron tervezik árusítani. Bár a kínai változatnál drágább, hardverben és szoftverben nem lesz eltérés az európai és a távol-keleti modellek között. Ugyanúgy 9,99 mm-es vastagságú és 14,9 grammos eszközről van szó, mely műanyagból készül, a hátlapján található szenzor pedig pulzuskövetésre és SpO2-mérésekre képes.

Értesítések jelzésére és a pontos idő mutatására biztosan jó, de a több tíz sportmód pontos rögzítésével kapcsolatban azért van némi kétségünk.Értesítések jelzésére és a pontos idő mutatására biztosan jó, de a több tíz sportmód pontos rögzítésével kapcsolatban azért van némi kétségünk.Értesítések jelzésére és a pontos idő mutatására biztosan jó, de a több tíz sportmód pontos rögzítésével kapcsolatban azért van némi kétségünk.Értesítések jelzésére és a pontos idő mutatására biztosan jó, de a több tíz sportmód pontos rögzítésével kapcsolatban azért van némi kétségünk. Értesítések jelzésére és a pontos idő mutatására biztosan jó, de a több tíz sportmód pontos rögzítésével kapcsolatban azért van némi kétségünk. (forrás: Twitter) [+]

Kialakításából adódóan adott az 5 ATM védelem, a Xiaomi szerint 30-nál is több sportmódot képes követni és rögzíteni - bár ebben elődje tapasztalataink szerint nem jeleskedett -, és 100-nál is több számlapot lehet hozzá letölteni. Egy 100%-os töltéssel akár két hétig is üzemel viszont a gyártó szerint, és hat eltérő színű szíjjal lehet majd megvásárolni. A megjelenési dátum egyelőre nem ismert, csak az ár és a képeken látható promóciós anyagok szivárogtak ki. Ugyanígy a Redmi Watch 3 európai megjelenéséről sincs egyelőre hír.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés