Oaxis Star.21 aktivitásmérő bemutató

Bevezető és tartozékok

Az a jó a barcelonai Mobile World Congressben, hogy a nagyok mellett az ember a kisebb márkákkal és startupokkal is találkozhat, amelyek a komoly anyagi erőforrás hiányát kitűnő lelkesedéssel és komoly mennyiségű munkával próbálják kompenzálni. Van, amikor ez elég a sikerhez, van, amikor meg nem, a ShowStoppers eseményen, az Oaxis standjánál mindenesetre a fiatal szingapúri gyártó optimista hangvétele átjött, és amikor a közösségi finanszírozással életre hívott Star.21-es karperecről kérdezgettem az egyik lelkes munkatársat és elmondtam, hogy honlapunkon akad ilyenfajta teszt, szó nélkül a kezembe nyomta az alábbi képen látható okoskiegészítőt.

 Oaxis Star.21
[+]

A Star 21 a Xiaomi Mi Bandhez hasonlóan az olyan olcsóbb fitnesz karpercek vonalába tartozik, amelyek kijelzőt nem, csak néhány ledes fényforrást tartalmaznak, és általában a pulzusszámmérőt és a GPS-t is kispórolják, ellenben a szoftverrel odateszik magukat, hogy a lépésszám mellett az alvásciklust, az aktív és passzív időtöltést, valamint az elégetett kalóriákat nyomon kövessék. A stílusos külsejű, világoskék, sötétkék, zöld, rózsaszín, szürke és fekete színekben elérhető Star.21 pont ilyen, és talán nem is baj, hogy nagy kijelzős társaival szemben teljesen észrevétlenül viselhető.

 Oaxis Star.21
[+]

Méreteit tekintve az Oaxis terméke az óraszíjat kiterítve 22,5 centiméter hosszú, 15,5 milliméter széles és mindössze 18 grammot nyom, a kerekded kialakításnak köszönhetően pedig pulóverbe vagy zakóujjba sem akad bele. Engem este sem zavart, hogy rajtam maradt, ami praktikus, mivel az alvásciklusokat is rögzíti. A rózsaszín szíjtól eltekintve, ami az én karomnak kevésbé áll jól, tényleg egy eredeti megjelenésű karperecről beszélhetünk, köszönhetően az órarész gyémántszerű, fekete mintázatának, amelynek geometriai formái 21 kis lámpát rejtenek. Ezektől alapvető visszajelzéseket kaphatunk, ha a „kijelző” alatti egyetlen, kissé kemény nyomáspontú gombot lenyomjuk, a részletes információkat viszont a LifeBalanz androidos (4.3+) vagy iOS-es (7.0+) alkalmazásból tudhatunk meg.

 Oaxis Star.21
[+]

A Star 21 elegáns fekete dobozban vásárolható meg, amelynek mintázata egybecseng a karperec gyémántformájú küllemlével. A papírszerkezet némi szivacsos védőborítást, egy hátul csatlakoztatható microUSB töltőkábelt és némi többnyelvű leírást tartalmaz, nos és persze az Oaxis sztárját.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Runtastic Moment Basic - futottak még

    A futóalkalmazásáról ismert Runtastic a bluetoothos aktivitáskövetők között is kipróbálja magát. A legalapvetőbb modellt szíjaztuk fel a karunkra.

Hirdetés