Nokia N93 - a tudás hatalmassága

Hirdetés

Bevezető

Mióta bejelentette a Nokia az N93, azóta várjuk. Nem csak mi, hanem a jelek szerint a tájékozottabb felhasználók is. A finn cég az utóbbi időkben újra szárnyal, ez pedig zömében az N és az E sorozat sikerének köszönhető. Végre megint innovatív, izgalmas és úttörő készülékek jelennek meg Nokia márkanév alatt.

Az okostelefonok piacán jelenleg a Symbian a piacvezető operációs rendszer, amely nem is meglepő, ha hozzávesszük, hogy az összes Nokia smartphone ezen az alapon nyugszik. Az N sorozat pedig olyan multimédiás termékeket vonultat fel, amelyek más szempontok alapján is megpróbálják a maximumot hozni.

Az N93-ról a következőket lehetett tudni: irdatlan nagy lesz, fantasztikus kép és videorögzítési lehetőségeket rejt magában, illetve horrorisztikus áron kerül forgalomba. Ez utóbbi mindenféle tesztelés nélkül igazolódni látszik, nemigen van olyan készülék, amely ebből a szempontból a nyomába érhetne, kivéve persze a titánium-gyémánt kombinációban készülő luxusmodelleket. Éppen ezért az XXL GSM-től kapott készüléket nem sokat dobáltam, féltve őriztem, nem raktam zsebre, és nem dekázgattunk vele az Első Magyar Mobildekázó Versenyen sem.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés