Két olcsó, zenés Motorola

A Motorola bemutatta hivatalosan is két új, alacsony árfekvésű, de zenei funkciókkal felvértezett készülékét. Szeptemberben először az ázsiai piacon lesz majd elérhető mindkét telefon. A bejelentés kapcsán elhangzott, hogy a Motorola még ebben az évben további 50 új készülék bemutatását tervezi, s ezek között nagy tudású eszközök is szerepelnek.

W388
W388

A mostani két modell inkább a tömegeknek szól. A W388 átszámítva 25 ezer forint alatti áron lesz elérhető, csak GPRS hálózatokon üzemel, de 1000 férőhelyes telefonkönyv és 750 darabos üzenetmemória jellemzik. A VGA kamerával és 128x160 pixeles képernyővel rendelkező telefon MP3 lejátszóval és sztereó, RDS-képes FM rádióval büszkélkedhet. Előbbihez tárhely sem árt, ezért microSD bővítésre is van lehetőség.

VE538
VE538

A másik készülék kicsit izmosabb specifikációkatkapott. A VE538 is zenei telefon, de itt már 3G támogatás, 2 megapixeles kamera, illetve QVGA felbontású kijelző is. A belső memória csak 10 megabájt, de a microSD-vel történő bővíthetőség lehetősége ezúttal sem hiányzik. Ezt a készüléket állítólag a BenQ gyártja a Motorola számára, de ezt az információt senki sem erősítette meg hivatalosan.

A bemutató során a Motorola mobil üzletágának ázsia vezetője, Ian Chapman-Banks annak a meggyőződésének adott hangot, hogy az emberek ma már nem termékeket vásárolnak, hanem álmokat, megoldásokat, amelyeket a termékek biztosítanak a számukra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés