LG Optimus One P500 - újabb sikergyanús történet

Hirdetés

Előszó, tartozékok

Ha azt mondom, hogy Optimus, akkor a Mobilarena olvasói egy okostelefonra fognak gondolni. Méghozzá egy nagyon kellemesre sikerült, alacsony árfekvésű LG okostelefonra, bár a név alapján asszociálhatnának a görög mitológia egyik istenére vagy a Transformers képregények hősére is - meg még rengeteg dologra, erről annak idején közöltünk is egy rövid írást. Az Optimus GT540 sikere bizonyította, hogy a piacnak van igénye jó minőségű, nagy tudású, olcsó androidos okostelefonokra, még akkor is, ha valahol kompromisszumot kell kötni a kedvező árcimke érdekében.

LG Optimus One P500
[+]

Bár a GT540 még mindig slágertermék, az LG nem állt le a fejlesztéssel, az Optimus család több új taggal is bővült, többek között a Windows Phone 7-re épülő Optimus 7-tel, valamint tesztünk tárgyával, az Optimus One-nal, mely a GT540 utódjának is tekinthető. Kezdőára nagyjából annyi, amennyi annak idején az elődnek volt, tudása és minősége is hasonló, ám a fejlesztők több gyenge láncszemet is kicseréltek, melyek nem csak a specifikációt, hanem a tényleges felhasználói élményt is érintik. Ilyen többek között a kijelző, valamint maga az operációs rendszer is, mely már a 2.2-es verziószámot viseli.

LG Optimus One P500
[+]

Az aprócska doboz nem akarja egy luxuskészülék benyomását kelteni, egyszerű karton, alapvető kiegészítőnek számító tartozékokkal. A készülék mellé egy hálózati töltőfejet, egy microUSB-s adatkábelt, valamint egy sztereó headsetet kapunk, ennél több ebben a kategóriában nem is igazán kell. Vagyis kelleni kéne, nyilván mindenki örülne egy 32 GB-os memóriakártyának vagy egy gyémántból készült toknak, de ez a valóságtól azért eléggé el van rugaszkodva.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés