Hirdetés

LG L Bello - szépség, vagy szörnyeteg?

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Az LG sosem félt valami újjal előrukkolni, az elsők között dobtak piacra kétmagos processzorral szerelt okostelefont, a mobiltelefonba épített, QHD felbontású megjelenítők európai elterjedésének is a dél-koreaiak adtak egy nagyobb lendületet, plusz a G Flexszel a hajlított kijelzők terén is maradandót alkottak (nem beszélve a Snapdragon 810 SoC-t a többi gyártót megelőzve használó, nemrég bemutatott G Flex 2-ről). Szerencsére a vállalat igyekszik figyelni a felhasználói visszajelzésekre, pont Ken Hong, a cég kommunikációs igazgatója mondta büszkén, hogy a táblagépes piacnak is azért fordítottak hátat egy időre, mert a vélemények nem voltak összeegyeztethetőek az LG érdekeivel, így inkább fejlesztettek, majd egy igen jó végeredménnyel tértek vissza.

LG L Bello kézben tartva
[+]

Az okostelefonok piacán a várva-várt nagy sikert talán a G2 hozta meg a cégnek, mely kiváló teljesítményével és kiemelkedő üzemidejével hívta fel magára a figyelmet. Ennek utóda, a G3 szintén számos újdonsággal kecsegtetett, a külső nagyon pofás lett, az LG pedig úgy gondolta, hogy ez a formaterv lesz az ő sajátos megoldása, hiszen számos készülék látott mostanában napvilágot, mely a zászlóshajó stílusjegyeit hordozza magán. Ilyen mostani főszereplőnk, az L Bello is, amely az alsó kategóriába hozza el a szépséget, szörnyetegnek viszont nem nevezhető, maximum az ára, hiszen hiába jó a kamera, hardveres téren sajnos meglehetősen elmaradottnak számít már a konkurens termékek mellett.

LG L Bello doboz
[+]

Az L Bello, amit az XXL GSM biztosított tesztelésre, egy piros-fehér dobozban lakozik, melynek tetején egy termékfotó, egy megnevezés, valamint az LG saját képernyőlezáró megoldását jelző ikon látható. A tartozékoknak és magának a telefonnak a szemügyre vételéhez oldalról kell megbontanunk a csomagolást. Tesztalanyunk mellé egy microUSB kábel, egy töltőfej, egy használati útmutató, valamint egy normál kialakítású, híváskezelő (hívás és megszakítás) gombbal rendelkező headset jár. A termék fehér, fekete és arany színben érhető el.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • LG

Azóta történt

 • Android kagylóval készül az LG?

  Pletykák szerint rövidesen leleplezése kerülhet a hagyományos telefonos gombsort és érintőkijelzőt kombináló LG Ice Cream Smart.

 • Mobilarena TV: a gazdaságos telefon

  Mai adásunkban a Tesco saját forgalmazású készülékét teszteljük, mely négymagos processzorral, kellemes árral, és jó kijelzővel kecsegtet.

 • LG L Fino - a kisebbik L

  Az LG L szériájának legkisebb tagja egy szerethető, a mindennapokban jól használható készülék lett, egyedül az árazásánál csúszott egy apró hiba a rendszerbe.

 • LG Aka - a szem a lélek drága tükre

  A dél-koreai gyártó mobilja nem a HD kijelző vagy a Snapdragon 400 chipset, hanem az állandóan minket néző virtuális szempár és a magas ár miatt lesz emlékezetes.

Előzmények

 • LG G3 S - mini-helyett-S

  Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

 • LG G2 mini - testvére a példaképe

  A dél-koreai gyártó sem szeretett volna kimaradni a buliból, ezért az aktuális zászlóshajójának készített egy egész jó ajánlatnak számító mini változatot is.

 • LG G Flex - igazi atléta

  A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

Hirdetés