LG G3 S - mini-helyett-S

Hirdetés

Advertisement

Bevezető, tartozékok

Manapság a profitok legkiegyensúlyozottabb áramlását egy-egy ütős termék helyett egyre inkább a szélesebb méret- és árbeli igényeket kielégítő termékcsaládok jelentik, elég csak a Galaxy S5, az Xperia Z3, az iPhone 6 vagy az Apple Watch variánsaira gondolni. Persze mindenekelőtt a családfőnek kell ütősnek lennie, hogy a hasonló nevű egyedekre ráharapjon a közönség, az LG-nél ez pedig hatványozottan teljesül, a G3 ugyanis a koreaiak valaha készült legnépszerűbb okostelefonja, amely közel jár a tízmilliós eladási küszöbhöz. Az Az LG G3 S a G3 kiköpött mása, a G3 LTE-A, a G3 Stylus és a G3 Beat, vagyis a G3 S ezt a lendületet kívánja meglovagolni.

Kellemes méretekkel bír a középkategóriás LG G3 S
[+]

Persze a családfő sikerén túl a família többi tagja akkor tehet szert hasonló népszerűségre, ha a kedvezőbb ár és eltérő méret mellett megörökli a sikertermék több kiemelkedő tulajdonságát is, és az LG-nél ezzel pontosan tisztában voltak a G3 S megalkotásakor. Éppen ezért a középkategóriába szánt, 5 hüvelykes variáns megkapta a G3 legfőbb külső vonásait, beleértve a vékony képernyőkereteket és a kellemes tapintású hátlapot, de megörökölte a lézeres autófókusz rendszert, a friss gyártói felületet és a hátlapon elhelyezett gombokat is.

Az LG G3 S a G3 hátlapját is megörökölte
[+]

Áldozatul esett a viszont a kategóriaváltás okán a csúcskategóriás rendszerchip (a G3 S-hez Snapdragon 400-at mellékeltek), a nagyfelbontású kijelző (720p), a rendszermemória és a belső tárhely mérete (1, illetve 8 gigabájt), a magas pixelszámú kamera (8 megapixel), és persze pár kisebb-nagyobb apróság, ilyen például a fénymérő szenzor. A G3 S sikerének kulcsa az okos marketing mellett a megfelelő árképzés lehet, a középkategória ugyanis a piac legsűrűbb mezőnye, és már egész jó áron hozzá lehet jutni jól sikerült darabokhoz.

Fehér és bíbor színű az LG G3 S doboza
[+]

Egy jelentős esztétikai különbséggel a kistestvér megérkezésekor mindjárt szembesültünk: a G3 textúrázott, világos színű dobozával szemben a G3 S az LG szokásosnak mondható fényes, fehér-bordó festésű kartoncsomagolását kapta meg. A dobozon belül egy 0,85 amperes hálózati töltőfej, egy USB - microUSB kábel, egy hagyományok kialakítású, mikrofonos füles, egy 2540 milliamperórás akkumulátor, valamint némi papíralapú olvasnivaló kapott helyet. No és persze maga az öthüvelykes készülék.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés