LG G3 - mindent a szemnek

Szoftverek

Az eddigieken túl természetesen korrekt mennyiségű extra szoftvert is tartalmaz a G3. A beépített billentyűzet például igyekszik megtanulni a szóhasználatunkat és ennek alapján korrektúrázza a szöveget. A virtuális gombsor magassága külön állítható, hogy elkerüljük a félreütéseket. Ezt lehet próbálgatni mondjuk a QuickMemo+ segítségével, ahova szöveget tudunk írni, rajzolhatunk hozzá képet, csatolhatunk hangot, videót, vagy akár térképet is.

LG G3 gombsor beállítások LG G3 Quick Remote

Az LG SmartWorld áruházából a témák mellett más extrákat is letölthetünk, elég sok ingyenes apróság akad. Játékok, segédprogramok, betűtípusok, billentyűzetek, hátterek is akadnak. A gyári számológép ismeri a tudományos műveletek is, az Office doksikat a ThinkFree Viewer segítségével tudjuk megnézni. Hasznos a Quick Remote is, amely a telefon tetején levő infravörös portot használva ad arra lehetőséget, hogy a háztartásunkban levő gépeket irányítsuk. Ha az egyébként igen bő listában nem találnánk valamit, akkor tanítható is a szoftver, az eredeti távirányítót a telefonnal szembe kell fordítani és a gombokat végignyomkodva a Quick Remote átveszi azok funkcionalitását.

LG G3 fájlkezelő LG G3 egyedi téma

Bizonyára lesznek, akik örülnek a McAfee Security jelenlétének is, ez arra is jó, hogy az elveszített telefont távolról nullázhassuk, adott esetben GPS pozíció alapján lokalizáljuk. Akad még egy diktafon, van egy Box kliens (50 GB tárhellyel), van YouTube kliens, fájlkezelő, jól paraméterezhető email app, ami képes összefűzni az összetartozó leveleket és nincs 25 darabra korlátozva az egyidejűleg megjelenített levelek száma. Különösebben nem hiányzik semmi, érdekes módon a zseblámpa kimaradt a listából.

LG G3 Smart Cleaning LG G3 galéria

Hasznos apróság a beállítások között megtalálható Smart Cleaning, ami felesleg fájlokat törölget a rendszerből. Szintén jól jöhet a vendég üzemmód is, amivel csak meghatározott alkalmazások érhetők el, ez főleg a családban levő gyerekek kapcsán fogják értékelni a szülők. Újdonság, hogy a multimédiás fájlok (képek, videók) lezárhatók, nem csak egyenként, hanem mappánként beállíthatunk hozzájuk egy zárolási mintát, s csak ennek megadását követően válik láthatóvá az összes tartalom.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Mobilarena TV: az egyszerűség az új okosság

    Mai adásunkban az LG G3-mal foglalkozunk, amely Quad HD kijelzőjével, 13 megapixeles kamerájával és gyönyörű formatervével hívja fel magára a figyelmet.

Hirdetés