iOcean Rock M6752 - kemény legény

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Számomra mindig érdekes érzés egy olyan gyártó készülékét tesztelni, amelyről nincsenek még tapasztalataink. Ilyenkor számos kérdés felmerül bennem, melyek nagy részére az első kézbevétel után választ is kapok. Ám nyilván nem lehet 5-10 perc ismerkedés után teljeskörű véleményt alkotni egy telefonról, úgyhogy a végleges képhez szükség van legalább néhány napra.

iOcean Rock
[+]

Azon sem lepődök már meg, hogy az új márkák gyakorlatilag kivétel nélkül kínai gyártókat jelentenek. Az elmúlt néhány évben óriási fejlődésnek indult az ázsiai piac, és most már számos konkurenciával kell szembenézniük a nagyobb vállalatoknak (ez ma már nagyjából az Apple-re és a Samsungra értendő, a többieket gyakorlatilag már lenyomták).

iOcean Rock
Védőfólia és tok is jár hozzá

Az iOcean már 2008 óta gyárt mobiltelefonokat, szóval nem tegnap kezdték, és ha valaki szétnéz a fórumban, akkor már találkozhatott ezzel a márkanévvel. Eddig azonban valahogy elkerülte szerkesztőségünket a cég, ám végre most eljött az idő, vagyis megérkezett az első fecske, amit hamarosan továbbiak is követhetik majd.

iOcean Rock
LG G4 vs. iOcean Rock MT6752

Ebben segítségünkre van a Ping Digital, akik hivatalos forgalmazói az iOcean készülékeknek. Tőlük érkezett az egyik legújabb modell, a Rock M6752 is. Minimalista, fehér dobozt foghatunk a kezünkben, hátul a műszaki paraméterek, elöl a típusnév és ennyi. Belül egyből a telefonnal találkozunk, alatta pedig a tartozékok foglalnak helyet. Az 1 amperes töltőfej és az USB kábel a szokásos, headset nincs, de cserébe kapunk egy kijelzővédő fóliát és egy átlátszó műanyag védőtokot.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Alcatel OneTouch Idol 3 (5.5) - körhinta

    A vállalat újdonságának nagyobbik változata nem csak képernyőméretben és felbontásban különbözik, hanem hardveres téren is, a dizájn viszont szerencsére megmaradt.

  • Elephone P6000 - modern idők

    Korszerű 64 bites processzor, Lollipop, LTE és 13 megapixeles kamera is van a kétkártyás P6000-ben, amely már hazánkban is hivatalosan kapható.

  • Allview E3 Sign - ujj-féle megközelítés

    Friss phabletet teszteltünk, melynek egyik érdekessége a meglepően jól működő ujjlenyomat-olvasó, de akad még néhány egyéb extra is.

Hirdetés