Hirdetés

Április 17-én jön a Honor 20i

A Honor 20 és 20 Pro érkezését készítheti elő az ismeretlen specifikációjú, alighanem Kínába szánt modell.

Hirdetés

Miután több nagy, tradicionális gyártó is ellőtte év eleji puskaporát, a kisebbeké és feltörekvőké lehet a főszerep. Persze ma már a Renóval készülő Oppo és a 20-as család bemutatását előkészítő Honor brand sem éppen apró. Tippek szerint április 25-én érkezik a Kirin 980-nal szerelt Honor 20 és 20 Pro, egy kínai előzetes szerint viszont előtte elstartol a Honor 20i, alighanem középkategóriás felszereltséggel.

A poszter ugyan csak a készülék nevét, bemutatóját és a cseppszerű önfotós kamerát árulja el, a teljes specifikációt nem, létezik például egy Honor 9i nevű készülék Kirin 659-cel az indiai piacon, Oroszországban pedig Kirin 710-zel érhető el a Honor 10i. Ez alapján lehet tehát az alacsonyabb árra és hardveres teljesítményre számítani.

A Honor 10i az orosz piac egyik kedvező ajánlata
A Honor 10i az orosz piac egyik kedvező ajánlata (forrás: Huawei Russia) [+]

Mivel már az utóbbi készülék is három kamerával rendelkezik a hátlapon, ennyi a Honor 20i-n is feltűnhet, egyelőre a brand viszont csak a 32 megapixeles szelfimodult és az előlapi kameracseppet erősíti meg – a Honor 10i egyébként pont ilyen felbontású szenzorral rendelkezik, illetve három optikával hátul.

Hirdetés

Azóta történt

 • Bemutatkozott a Honor 20i

  Ez még nem az a Honor 20, amire sokan várunk, viszont nagy felbontású előlapi kamerája mellett korrekt chipsetet és kedvező árat tud felmutatni.

 • Honor 20 Lite - itt is feláras a név

  Ugyanúgy csinál könnyített csúcsmobilt a Honor, ahogy a Huawei teszi: nem vonultat fel sok újdonságot, viszont amit tud, azt megbízhatóan és jól.

Előzmények

 • Április 25-én futhat be a Honor 20 és 20 Pro

  Villámgyors hardverrel és egy rakás kamerával erősíthet a Honor, jó pár tulajdonságot kölcsönvéve Huawei-es féltestvéreitől.

 • Szétszedték a Honor View 20-at

  Némi szerelési tapasztalattal és felszereléssel nem nehéz cserélni az akkumulátorát, a videón jól látszik a folyadékhűtés is.

Hirdetés