Élőben a Nokia sajtótájékoztatójáról - frissítve

Lumia 1320

A csúcsmodell mellett egy olcsóbb phabletet is bemutatott a Nokia a Lumia 1320 személyében. A szintén 6 hüvelykes kijelzővel rendelkező eszköz felbontása azonban 1280 x 720 képpontos, ami 245 ppi pixelsűrűséget jelent, ám a további tulajdonságok alapján a Lumia 1520-nál tapasztalható képminőségre számíthatunk. A technológia ClearBlack IPS, a karcállóságról Gorilla Glass 3 üveg gondoskodik, a képfrissítési ráta 60 Hz. Az érintéseket kapacitív technológiával érzékeli, valamint aktiválható a Super Sensitive Touch mód, mellyel akár kesztyűben is kezelhető a mobil.

A 164,2 x 85,9 x 9,8 milliméteres méretekkel és 220 grammos tömeggel megáldott mobil külseje szintén illeszkedik a Lumia palettába, a zászlóshajóhoz hasonlóan sárga, piros, fekete és fehér színekben kerül majd piacra. A fő kamera 5 megapixeles, LED villanóval van megtámogatva, a másodlagos fényképező 640 x 480 képpontban tud rögzíteni. Az akkumulátor kapacitása 3400 mAh.

A hátlap alatt egy negyedik generációs Snapdragon lapka duruzsol, melynek pontos típusa egyelőre ismeretlen. A processzor kétmagos, a magonkénti maximális frekvencia 1,7 GHz. A RAM mérete 1 GB, a belső háttértár kapacitása 8 GB, utóbbi microSD-kártyával bővíthető. Az adatkommunikációs részlegen WiFi (802.11b/g/n) és Bluetooth (4.0-s verzió) áll rendelkezésre, valamint a Nokia kisebbik phablete is képes egyaránt GLONASS- és GPS-műholdakra támaszkodni pozicionálás során. Az LTE-modul szintén adott (ám a maximális letöltési sebesség 100 Mbps), nanoSIM helyett microSIM-kártyát eszik.

Az eszközön a Windows Phone 8 legúőjabb változata fut, mely mellé számos egyedi Nokia szolgáltatás és szoftver jár. A hazai megjelenésről és árról egyelőre nincs információnk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés