Hirdetés

Élő közvetítés: Apple Special Event (2013. október)

Előzmények

Az Apple termékek rajongói bizonyára tudják, hogy a cupertinoi vállalat az év második Apple Special Eventeseményének keretein belül belül több újdonságról is le fogja rántani a leplet. A legutóbbi hasonló bemutató az előző hónapban volt, ahol Tim Cook és kollégái az azóta már általunk is tesztelt iPhone 5s-t és iPhone 5c-t mutatta be a nagyközönségnek, azelőtt viszont a WWDC-t nem számítva pont egy éve volt hasonló móka, ahol a vállalat az iPad minit és az aktuális generációs, normál méretű iPadet mutatta be.

Apple Special Event, 2013. október 22.

A fentiekből kiindulva az elemzők és mi magunk is az új táblagépek leleplezésére számítanak. Egészen valószínűnek tűnik, hogy az iPad megkapja meg az iPhone 5s hardverét, azaz 64 bites architektúrára épül, dizájn tekintetében pedig esélyes, hogy közelebb kerül majd kisebb kijelzővel szerelt testvéréhez, melyből várható a második generáció bemutatása. Ezen kívül számítunk a MacBook Pro termékcsalád frissítésére, melynél viszonylag egyértelmű, hogy az Intel Haswell platformra fognak épülni, ami az üzemidő növekedését is magával hozza majd; a kérdés az, hogy a 13 hüvelykes gépnél végre túl fognak-e lépni az 1280 x 800 pixeles kijelzőfelbontáson.

Apple Special Event, 2013. október 22.

Ezen kívül szinte biztosra vehető az OS X operációs rendszer következő változatának, a Mavericks-nek a piacra dobása, vagy legalább a dátum bejelentése, amikortól elérhető lesz a sok új funkcióval rendelkező OS. Kiszivárgott ikonok alapján gyanítani lehet az iWork irodai szoftvercsomag frissülését is (hiszen számítógépen még a '09-es verzió fut), valamint új információkat kaphatunk a már bemutatott Mac Pro megjelenésével kapcsolatban is. Páran okosórára és új Apple TV-re is számítanak, ez előbbiben mi nem hiszünk, utóbbi meg zsákbamacska, de mivel a cég nem fektet túl sok energiát az apró kiegészítő promótálásába, nem valószínű, hogy frissülne. Helyi idő szerint este 7 órakor jövünk, maga a közvetítés e cikk következő oldalán lesz olvasható.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés