2018. január 17., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Asus P320 - női PDA, vagy mi

Az Asus szerint a P320 nőknek készült. Hogy miért, azt valószínűleg ők nem tudják.

Bevezető, doboz

Click to read in English!

Női PDA. Nem tudom, hogy kinek mennyire emelkedik fel a szemöldöke e szópáros olvasása közben, nekem eléggé. Olyan termékkategória ez, mely igazság szerint nem is létezik, csak az Asus dobálózik vele tesztünk tárgya, a P320 kapcsán. Szóval női PDA - milyen is az? A gyengébbik nem képviselői ugyanis véleményem szerint nem igazán használnak zsebszámítógépeket, csak ha munkájuk megköveteli tőlük, netán rajonganak az efféle kütyükért. Az utóbbi kategóriába esőket valószínűleg nem fogja meghatni, hogy itt a "szép vagyok és kicsi" P320, a főnökök meg szintén nem fognak másféle vállalati készüléket adni női alkalmazottaiknak, mint amiket egyébként kilószámra vesznek. A kérdés tehát továbbra is áll: kinek készült a P320?

Asus

Ugyanis sok embernek készülhetne, a zsebben is hordható készülékeket ugyanis nem csak a hölgyek kedvelhetik - megmondom őszintén, én sem különösebben szeretek 150 grammos cuccokkal a zsebemben rohangálni. Jól példázza ezt a HTC Touch és az LG KS20 sikere, tehát az új Asusnak lenne piaca, de könyörgöm, akkor miért kell ilyen béna marketingszöveggel reklámozni? Én személy szerint nem biztos, hogy megvennék egy olyan eszközt, melyet a "női" jelzővel hirdetnek, függetlenül attól, hogy kielégíti-e az igényeimet vagy sem.

Asus P320
[+]

A SpeedShop által biztosított tesztpéldány egy nagy méretű, kicsit sem nőies dobozban érkezett, mely a masinán kívül hálózati és autós töltőt, autós tartót, egy fekete alapon mintás plüss tokocskát, egy fülest, valamint egy adatkábelt és az elmaradhatatlan leírás/CD rengeteget rejtette. Utóbbiak egyikén található az utólag feltelepíthető magyarítás is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rdet​é​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.