2019. február 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Alkalmazások rovat

Alkalmazásbemutató: Magyar Logó Kvíz

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Szórakoztató és egyáltalán nem könnyű játék a Magyar Logó Kvíz, aminek a címe mindent elárul. Jó hír, hogy az alkalmazás iOS-re, Windows Phone-ra és Androidra is letölthető.

Hirdetés

A legjobb játékok egy csoportja nem csak szórakoztat, hanem agytekervényeket tornáz (Aspecto Memoria), képességeket fejleszt (Cubes 3D) vagy művel (Type:Rider). A most bemutatásra kerülő darab éppenséggel mindegyiket segíti, ráadásul országhatárainkon belül marad témájával – íme a Magyar Logó Kvíz!


[+]

Szintézis-NET fejlesztőcsapat, akiktől a Szelektálj Okosan Magyarországot már bemutattuk, ezúttal egy kvízjátékkal keresett meg minket, amely a magyar márka-, egyesület- és intézménylogók ismeretére épül, és segítségül hívja memóriánkat, vizuális kombinációs képességeinket és... nos, ha minden kötélideg szakad, ismerőseinket a tíz szint és témakör teljesítéséhez. Minden szint 24 részben kitakart vagy feliratától megfosztott magyar logót tartalmaz, az egyes tételekre kattintva nekünk pedig egyszerűen be kell írni a hozzá tartozó márkanevet vagy rövidítést. Egy témakör megfejtését bármikor elkezdhetjük, félbeszakíthatjuk majd folytathatjuk a fennmaradó elemek kiegészítésével, a játék pedig számolja a szinteken eltöltött időt. A következő témakör kiváltásához 13 logót kell megfejteni az aktuális 24-ből.


[+]

A magyar népmesék vizuális stílusát felidéző, ízlésesen prezentált és könnyen átlátható alkalmazás a legismertebb magyar logókkal nyit, itt tényleg gyorsan össze lehet szedni egy tucat pontot, kis fejtörővel pedig nem sok talány maradhat megoldatlanul. Persze itt is, mint a későbbi szinteken szembesülhet az ember, hogy valahonnan ismeri a logót, de csak azért sem ugrik be, hogy honnan, és én is belefutottam jó pár fejvakargatós momentumba. Sőt, be kell vallanom, amikor már igazán zavart, hogy nem jut szembe az ismerős logó eredete, a környezetem segítségét is igénybe vettem. A Magyar Logó Kvíz pont ezért remek alkalmat nyújt egy kis közösségi kvízjátékra, hiszen a bevezető szint után tematikusak jönnek, így férfi- és női logók, nem feltétlenül magyar mivoltukról ismert márkanevek, régi idők logói, ipari jelek és így tovább. Gyakran pedig a legjobb megoldás a témakörben nálunk kompetensebbek részvételét kérni.


[+]

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

Pontszámok szintenként szerezhetők, amelyek a megfejtések száma, az eltelt idő és az egyes logóknál kérhető szöveges segítések alapján állnak össze. Elért pontjainkat másokéval összevethetjük, a legjobbak pedig a ranglisták tetejére is felkerülhetnek. A jelenlegi tíz szinthez a fejlesztők ígérete szerint idővel újabbak érkeznek, úgyhogy érdemes a Szintézis-NET kvízjátékát Windows Phone (8.0+), iOS (7.1+) és Android (2.3+) rendszert futtató készülékeinken fent hagyni. Nekünk határozottan tetszett a Magyar Logó Kvíz, mind a játékmenet megvalósítása és a kihívás, mind pedig a remekül passzoló vizuális körítés miatt, és bátran ajánljuk bárkinek a hazai logóvadászatot, életkortól és okoskészüléktől függetlenül.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.