- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anglergab
addikt
Lényegében módosítja a Power Management működését, megakadályozza a wifi kikapcsolását (nemcsak alvó módban!). Pont ezért javítja a pinget, cserébe jobban merül az aksi.
Példa: a router (ált. AP) éppen küldene csomagokat a telefonnak, amikor a wifi interfésze éppen alszik (nem alvó módban!). Ekkor ismételni kell az adatküldést (akár többször), ami a késleltetés növekedéséhez vezet.
Hogy miért így van implementálva? Energiatakarékosság miatt.Az a lényeg, hogy a legtöbb wifi interfész gyakran elalszik kicsit, akár működés közben is, hogy kevesebbet fogyasszon. A legtöbb alkalmazásnál ez nem különösebb probléma, ám ahol kritikus a késleltetés, ott az lehet. Ekkor megéri inkább több energiát felhasználni, csak hogy csökkenjen a ping (egyébként nem igazán).
[ Szerkesztve ]
-
tomy_cz
senior tag
Éppen ezen agyalok tegnap óta... , de úgymond "csak" ennyi hibáért nem fogom visszaküldeni, szerintem annyiból majdcsak meg is lehet csináltatni... és akkor nem kell postázni + várni X hónapot.
Nézegettem itt az aprón is, hátha van valami szaki aki megcsinálja, és őt elég ügyesnek tartják mobilszervíz ügyben.
Lehet, hogy rákérdezek, hogy egyáltalán alkatrészügyileg tud-e beszerezni hozzá vagy sem?!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
tlac
nagyúr
én elsőként nálunk érdeklődnék, ők a hivatalos zte szerviz
E-CareEzúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves ügyfelünket, hogy ZTE Blade, Skate, Racer II/Arizona, Kis, Grand X, Atlas és Wayteq Libra tipusú készülékekhez eredeti gyári alkatrészek vásárolhatóak a szervizünkben.
kérdezd, hogy mennyiért javítanák meg
majd a fejleményekről számolj be, kíváncsi vagyok
[ Szerkesztve ]
-
kiskatz
tag
Ma megrendeltem a telefont.
Remélem 7 hét múlva már a kezemben lesz. -
-
hunaqua
addikt
Igen,azt szerintem péntekhez 1 hétre már nyomkodod.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Gman999
tag
válasz Komplikato #366 üzenetére
Azt hogy nem feltétlen a zsidó gondolkodás hoz több bevételt hogy húú minél drágább valami annál több a haszon...mert az olcsóbb terméket inkább megengedik maguknak az emberek.
-
nepszter1
addikt
A csomag azonosító számmal kezdődik vagy betűvel?
-
hunaqua
addikt
válasz nepszter1 #368 üzenetére
2 betű+9 szám+2 betű a hátsó 2 betű a szolgáltató pl: CN= China Post
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz nepszter1 #370 üzenetére
Teljes gáz most az egész ! Itt fogod látni leghamarabb. (CN posta)
http://www.17track.net/IndexEn.html
...de min. a szám megkapása után 1 hét! (sajnos most ez van,gondold el mekkora árú mennyiséget szállítanak most a világon az ünnepek miatt)
-
lolchief70
aktív tag
válasz nepszter1 #373 üzenetére
Szerintem pont akkor vámolnák inkább, ha nem a karácsonyi időszak körül érkezne.
Gondold el januárban töredéke lehet a rendelt áruk mennyisége a karácsonyra rendelt áruk mennyiségének.
Ergo könnyebb belőlük mazsolázni a szerveknek...Neked mennyi idő múlva lett tracking számod a rendeléstől számítva?
-
hunaqua
addikt
válasz lolchief70 #374 üzenetére
Szerintem ez a sok "összecsúszott" csomag min.eltart január végéig.
-
nepszter1
addikt
-
M_o_g_y_i
őstag
Azt valaki tudja-e, hogy mi a különbség az u970 és az u930 között?
Utóbbit láttam fehérben és az is Tegrás.
(OFF-ba raktam inkább...)[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Dot
őstag
Hali!
Aki rendszeresen használja a mobilnetet, az nem tapasztalt hasonlót: Ha nincs 3g hálózat akkor nincs netem! :S A céges kártya 3G-s slotba van, a városba tökéletesen megy többnyire H-t jelez azaz HSDPA. Amint kimegyek vidékre nincs a T-Mobilnak 3G hálózata, nem tudok netezni. Opera, Chrome, default böngésző nem hoz be 1 lapot se! Pedig a kék(elsődleges, 3G-s slotban lévő) hálózati jelnél ott az E azaz EDGE. Kis jelzés is fel le nyilacskák is vannak, mintha valamit próbálkozna. /vagy csak be kéne állítanom valahol?/
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
junkpod
veterán
válasz anglergab #355 üzenetére
Hát igen jelentősen nőtt a telefon fogyasztása, ami nem is lenne baj, ha használat közben fogyaszt, de alvóban sem akar a wifi kikapcsolni, akkor meg azért jó lenne.
Egyébként ilyeneket ad a ping (laptop-wifi-router-wifi-mobil) alap állapotban:
192.168.0.180 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 139ms, maximum = 1014ms, átlag = 420ms192.168.0.180 ping-statisztikája:
(0% veszteség),
minimum = 196ms, maximum = 425ms, átlag = 310ms192.168.0.180 ping-statisztikája:
(0% veszteség),
minimum = 157ms, maximum = 386ms, átlag = 271msez pedig bekapcsolt Wifi Power módosításal
192.168.0.180 ping-statisztikája:
(0% veszteség),
minimum = 2ms, maximum = 3ms, átlag = 2msE-miatt minden webfüggő app tetű lassú nélküle, vele pedig hasít mint a villám. Lehet, hogy a router-em túl régi esetleg (DLINK DI-524) (más routeren még nem próbáltam eddig...)
Nem tudsz esetleg más/jobb megoldást, amivel a működés közbeni alvást kikapcsolom, de az alvó telefonnál kikapcsol a wifi?
Box's don't touch!
-
hunaqua
addikt
válasz #40993792 #385 üzenetére
Zsoltikám,látod csak egy kicsit is nem figyelsz aztán rögtön kihoznak valamit!
-
Frisi
tag
Elég sok a fehér rész
Lefedettséghttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=frisi
-
Dot
őstag
Annyira nem sok. Max-on volt a térerő!
T-honlapján nem találtam kiírást, és csak Pest környékén csinálják, legalább is én ilyen tájékoztatót kaptam!
De majd mindjárt írok a fórumba!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
junkpod
veterán
Miért nem tudok letoltott, nem play-es apk-t telepiteni? Idegen forrwsok engedelyezve, elindul a telepito de a telepites gomb nem fogad erintest csak a megse.
Box's don't touch!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest