- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
Hali!
Valakinek van tapasztalata bekacsológomb cserében ? Mennyire lehet macerás ? -
szabitzi
újonc
Sziasztok!
Nemreg vettem egy v970M dual simes telot.
Panaszom a kovetkezo: mikor bedugom tolteni a konnektorba kikapcsol, ha bekapcsolom akkor csak azt mutatja, hogy toltodik a telefon. Gyari usb-s toltom van hozza.
USB modban viszont zokkenomentesen toltodik a telefon.
Szerintetek mi lehet a problema? A tolto, vagy valamilyen szofthiba?+1 kerdes a hatlapon levo ZTE jel mellett levo 2kinai irasjelrol tudja valaki hogy mit jelent?
Koszontem elore is
-
MODERÁTOR
-
dReFiX
senior tag
SOOS !
Hogy lehet be kacspoló gombon kívül másik gombbal fel ébreszteni a telefont ? Mi kell hozzá ?
KÖSZÖNÖM ! -
Tomy Yayo
senior tag
Mostanában rendszeresen eldobja a microSD kártyát, és addig nem is hajlandó újra látni, míg be nem rakom egy másik eszközbe. Visszarakva már látja, formázza, és utána megy egy ideig (akár napokig), majd megint elszáll. Kártyának nem hiszem, hogy baja van, mert minden más gond nélkül látja, fájlok is megvannak.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Vefy
csendes tag
sziasztok!
Kis segítséget kérnék, ZTE v970 ügyben. Milyen áron érdemes egy ilyen készüléket használtan megvenni?
üdvözlettel:
Vefy
Xiaomi A1 | x99 e5-2660v3 | CLEVO xmg p505
-
Moleman
addikt
Én most 25-ért kínálom egy barátomnak (gari már nincs, ezüst keret majdnem teljesen ép, gyári tok, nillkin fólia, 8 gigás kártya).
Szerintem akár 30-at megérhet, ha van még rajta némi garancia, a mai hazai felhozatalhoz hasonlítva (és nem a kínai webshopok felhozatalához). -
M3oH
addikt
válasz Moleman #6018 üzenetére
Kissé túl árazod ezt készüléket. Sztem, 20-22e a reális ár, állapottól függően +pár ezer. 35e Kínából a ma tesztelt Jiayu g2f, de hogy ne kínával jöjjek, 30-40e között már moto E, sőt Gt is kapsz, és még van pár alternatíva, itt hardeveraprón. Én 30et, esetleg egy vadiújért adnák. Persze, mindennek annyi az ára, amennyiért megveszik
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
Egy kijelző csere mennyibe kerülne a telefonra meg ki tudná ezt megcsinálni ?
-
nov2016
csendes tag
Fel tudna valaki világosítani, mit csinál pontosan a re-particionálás?
Mindenhol csak a particionálás lépéseit találom, meg hogy több helyem lesz a programoknak.De az nem tiszta, hogy hogy minek a kárára lesz több helye a programoknak?
Akkor is érdemes megcsinálni, ha nem tervezek külső SD-kártyát használni hozzá?
Miért nem átparticionálva jön ki gyárilag?Eddig 4.0 Bruno ROM-ot használtam és az utóbbi időben kissé szűkössé vált a belső SD.
Most hirtelen felindulásból felraktam a 4.1-es Bruno ROM-ot és itt már az alap programok el is viszik a helyet. Muszáj lesz vmit kezdeni vele, csak tudni szeretném mi is ez az át-particionálás dolog.Előre is köszönöm ha vki veszi a fáradtságot!
-
solarix45
senior tag
Van itt egy V970, aminek az a baja, hogy mindig a kínai szöveges menübe bootol, sem a recovery-be, sem a normál üzembe nem akar eljutni. Nekem van egy olyan gyanúm, hogy a hangerőgomb lehet meghülyülve, és mindig úgy érzékeli, hogy azt nyomjuk bekapcsoláskor.
Szerintetek lehet ezzel valamit kezdeni?
-
Kodiak88
tag
Üdv!
Van valakinek egy felesleges akkumulátora a telefonoz? Remélem csak az feküdt meg, rárakom töltőre és a visszajelző led sem világít, bekapcsolni nem tudom, a gombot nyomva még meg sem rezzen.
-
edk-
őstag
Üdv az úri közönségnek!
Milyen ROMot javasoltok a V970-re? Most a Bruno-féle v1.3 van fenn. Annyi a bajom vele, hogy piszok gyorsan merül az akku, pedig a location reportingot kikapcsoltam, nlpwakelockokat tiltom.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Moleman
addikt
Az enyém V1.2-vel öregedett meg, elégedett voltam vele, csak hosszas mobilnet-használat közben kellett néha kikapcsolni az adatforgalmat, majd vissza (vagy repülő mód ki-be, az gyorsabb), különben nem volt hajlandó semmit betölteni. Az akksi nekem is rosszabbul teljesít, mint újkorában, 1.5 óra kijelzőidőket hoztam ki belőle az utóbbi időben, pedig csak wifin fészbukoztam, készenlétben viszont szerintem 10-14 napot még most is ellenne. (Én sose használtam 4.0-t, így azzal nincs tapasztalatom.)
-
edk-
őstag
Csak én nem találom itt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2422781 a letöltendőt?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
pitta78
csendes tag
Sziasztok. Már másfél éve elégedetten használom a V970M-em (igen sajna csak M) és az internal storage 500Mb-ja kezd kínosan kevés lenni. Amit lehet áttettem a Phone storage-ba, de már nem elég.
Van amit már frissíteni se tudok, amiatt hogy betelik, már a leveleket se mindig frissíti.
Ha jól tudom van rá mód, hogy a két tárhelyet egybe lehessen gyúrni.
Csinált már valaki ilyet? Nagyon megköszönném, mert így nem marad lassan más, mint másik telefont venni...Köszi![ Szerkesztve ]
-
-=Valium=-
aktív tag
válasz pitta78 #6036 üzenetére
Igen, van megoldás Átparticionálás
Ha a válaszod "NEM" akkor is, legalább annyival tisztelj meg, hogy ezt megírod!
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy a V970-ünk elszállt.
Elkezdett újraindulgatni, majd folyamatosan csak újraindult. Ezt még megfejelte azzal, hogy becsíkozta a képernyőt, mint, ha a "gpu" hibás lenne.
Újrahúztam a Rom-ot rajta, de így is sz@r.
Szerintetek is kuka? -
pixelblondie
senior tag
Sziasztok!
Kellene segítség, ha lesz rám egy kis időtök. Ehhez a készülékhez (V970) keresek egy 4.1.1 vagy egy 4.1.2 alapú stabil romot, zip formátumban. Javaslatok?
Előre is köszönettel:
S.[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
Moleman
addikt
válasz fenergie84 #6039 üzenetére
Sajnos valószínű vége. De azért ki ne dobd, nem gyakori telefon itthon, a jó alkatrészeire lehet, hogy találsz vevőt.
(#6040) Sunfleur
A BM romokkal sose volt különösebben gond, bármelyiket felteheted.[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
válasz fenergie84 #6039 üzenetére
A bekapcsoló gombra beneveznék ha jó állapotban van
Bár nem tudom mennyire lehet ki szerelni.
[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
Kösz srácok!
A többi alkatrész rendben van, egyedül az előlap króm kerete va lepattogzva, az is szerintem azért, mert gyárilag szar volt. -
Moleman
addikt
válasz fenergie84 #6043 üzenetére
Nekem az sose tetszett, fél évig pont azért nem vettem meg, mert nem kellett csillivilli keret. Aztán túl olcsó lett, hogy kihagyjam, és végülis szerettem. Én hátlaptokban hordtam, ami tökéletesen konzerválta a krómot, csak a felső sarkainál vitte magával, ahol rápattant (meg a beszédhangszóró fölött egy picit, nem tudom, mitől).
[ Szerkesztve ]
-
pgemil
aktív tag
válasz fenergie84 #6043 üzenetére
Szia. Sajnálom, hogy "tönkrement", de ha tényleg, akkor engem a komplett kijelző érdekelne. 3 hetes korában ivott egy kis unicumot es azóta foltos. Wifis rádiónak van azóta használva
-
Moleman
addikt
válasz pixelblondie #6047 üzenetére
-
qpali
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám. 2.3-es BM ROM-om volt, de mostanában nagyon sokszor újraindult, és az akku is nagyon gyorsan merült, ezért a váltás mellett döntöttem. Itt a fórumon azt olvastam, hogy a 3.1-et javasoljátok, ezért letöltöttem azt. A 2.3-hoz már át volt particionálva a teló, ezért csak wipe-oltam, és telepítettem zip-ből a 3.1-et. Szépen végig is ment, elindult a teló. Beállítottam a fiókomat, stb, majd újraindítottam egyszer a telefont. Ekkor ért a meglepetés, mert a boot animáción nem jutott túl a teló... Mi lehet ennek az oka? Még 1x feltettem ezután a 3.1-et. Megint sikerült, de az első újraindítás után megint nem jutott túl a bootoláson. Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest