- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Igen, annyi különbséggel, hogy egy kártyás esetén bármely adatforgalmat lekapcsolja, ha bejövő hívás van.
De ekkor ugye csak egy kártya van.Nálunk ez úgy van, hogyha a wdcma slot-ban lévő dadatforgalom megy, akkor a wcdma kártyára történő hívás fogadásakor ugyanúgy megszakad az adatforgalom.
Ha viszont a csak edge vagy gprs van, akkor az a 900-as frekvenciasávot használja, tehát a másik kártyának már nem jut "hely", ezért nem elérhető a 2-es slot.
Ha viszont 3G van a wvdma-n, akkor a 900-as frekvencia szabad, bejön a 2-es slot-ra a hívás, és a 3g megszakad.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
HUNpusi
csendes tag
Kinek ciripel a töltője rajtam kívül? Asszem kell kerítenem egy minőségi 220->5v alakítót :/
szerk: lehúzom az áramról, úgyis folytatja pár másodpercig :/
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
A hívás atiranyitas ha nem vesszük fel ingyenes, nem? Hívás közben úgysem veszek fel mást.
Box's don't touch!
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Mivel élőben sehol se lehet üzletben megtekinteni a telefont, valaki Pesten meg tudná mutatni nekem a sajátját?
Addig nem szívesen vállalom be, hogy rendeljek, amíg nem sikerül élőben megtekintenem.
A netes fotókból nem sok derül ki az összeszerelésről, valós méretről, anyagminőségről stb stb.Köszönöm előre is!
-
junkpod
veterán
válasz lolchief70 #163 üzenetére
Tapogass meg egy grandx-et a tmobilban. Kivulrol csak az elolapi kamera es a fenyes keret A kulonbseg.
Box's don't touch!
-
qpali
csendes tag
A ciripelés bár bosszantó jelenség annyira azért nem tragikus. A DC-DC konvertereknél előfordulnak hangfrekvenviás összetevők a működés során, és gyengébb minőségű induktivitásoknál ez hallhatóvá is válhat. ( Én is terveztem már ilyen tápot, és az enyém is ciripelt. Írtam az IC gyártójának levelet, és azt válaszolták, hogy ez simán benne van a pakliban. )
Az is természetes jelenség, hogy kihúzás után is ciripel pár másodpercig, ugyanis a bemeneti puffer ELKO eddig tartja még a feszültséget, és ugyanúgy működik a táp, mint mikor be van még dugva.
A terheletlen ciripelés is rendben van. Terheletlen állapotban ugyanis jóval kevesebb kapcsolás történik a konverternél, így kifelé megjelenő frekvencia komponensek is eltérhetnek a terhelt állapotbelitől. Ergó egyik állapotban ciripel, másikban nem.
Olcsó töltőkbe nem a legminőségibb induktivitásokat teszik, így ezek hamarabb és nagyobb eséllyel zajonganak, mint drágább társaik. De a drágák is gyakran teszik ezt, esetleg halkabban, vagy több idő után. -
tomy_cz
senior tag
A gyári 5V 1A-es töltője helyett a Samsung 5V 0,7A-eset használhatom ugye?
Fóliát kitől rendeltetek Ebay-en?
Mégegyszer rendelnem kell valahonnan, mert amit októberben megrendeltem, még mot sem jtt meg, sztem már nem is fog.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
anglergab
addikt
(#132) anglergab
(#142) cappa72A problémát a fülhallgató okozta, a zenelejátszók a gombjának lenyomását érzékelték -- akkor is, ha nem nyomtam meg.
Másik fülhallgatóval jól működik a zenelejátszás.(#142) cappa72
Az értesítéskor bekövetkező zenelejátszási szünet, leállás legtöbbször az audiofókusz szükségtelen átvételére vezethető vissza. Érdemes a gyanús appokat eltávolítani/letiltani.
(#149) kortve1
A másik féltől is függ a hangerő, így a torzítás is. Az Engineer Mode-ban változtatható elvileg a hangerő.
(#166) qpali
Köszönjük a részletes szakmai választ.
Tényleg függ a hatásfok a terheléstől, teljesítménytől, így a ciripelés is.[ Szerkesztve ]
-
Gman999
tag
válasz lolchief70 #165 üzenetére
Nincs, az összeszerelés pedig elég jól sikerült, remekül rápattan a hátlap, a mobilarena videó tesztjében pl kifejezetten nehéznek tartotta a srác a hátlap levételét annyira patent (bár annyira szerintem nem volt nehéz).
-
nagyúr
válasz anglergab #172 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Mivel valami beblokkolta az apkinstaller-emet is (lásd korábban), ezért újratettem egy régebbi verziós cwm mentést. Azóta jó minden.
Valamit tuti feltettem, ami megzavarta (pl. lehetett az air-push detector, vagy a swiftkey3-trial)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Sajnos lehet, hogy tényleg a karácsony miatt csúsznak, és szinte mindenhol.
Legutóbb a kínai nagyünnepnél volt hasonló.
Nem tudni rossz választás volt-e, vagy lett vonla jobb megoldás. Lehet, hogy másik bolttal/telefonnal sem jártál volna jobban.
Esetleg kérdezz rá - ha van online ügyfélszolgálat akkor ott -, hogy tunak-e küldeni helyette hasonlót ezen az áron. (Csak akkor az már nem a te választásod, esetleg keserű szájízzel vennéd meg a másik kászüléket. Nem beszélve arról, hogy akkor nem ezt a fórumtémát látogatnád majd lelkesen )B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
hunaqua
addikt
Én hétfőn rendeltem az ali-ról,elvileg holnap estig meg kell küldeni neki a Tracking Nr.-t,....majd meglátjuk.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
junkpod
veterán
Nemrég megkérdőjeleztem a grandxin topicban az antutu eredmenyek valosagtartalmat, mikor egy verzió ugrassal hatalmasat javultak az inteles meresek. Most megint ujjonganak odaát hogy már 11000-es pontokat mérnek, mikozben a blade3 3500, a v970 meg 5700 pontot mutat. Vicces... Nem hiszem, hogy ketszer gyorsabb.
Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
azt tapasztaltam, hogy laasú a net a telefonról, megpingeltem a mobilarena.hu-t telefonról és laptopról wifin és ezt kaptam:
telefon: 193ms, 418ms, 335ms
laptop: 9,ms, 11ms, 10msez orbitális nagy különbség! nálam van valami rosszul beállítva a routeren vagy a telefonon?
na, ezt nem értem: index.hu pingelése mindkét helyről 10-11ms.
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
honda81
csendes tag
Sziasztok!
Kovetkezo a problemam. Etotalkos ROM-mal rendeltem egy V970-et.
A telefont Ausztriaban hasznalom, A1-es SIM kartyaval. Sajnos nem mukodik a mobil internet, pedig pont erre a celra vasaroltam a keszuleket.A kartya masik telefonban mukodik. Probaltam masik SIM-mel is a V970-et, de sehogy sem mukodik a mobilnet.
SIM kartyat mindket slotban probaltam.
Sot, voltam az A1-nel telefonnal es a kartyaval, minden beallitas jo, nem tudjak, mi lehet a gond.
Otletek?
Koszi elore is!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az majd néz meg, hogy látszik-e.
Volt már vicces dolog: ha aktív volt a pin-kérelem a kártyán, akkor hiába állítottam be, mentettem el, gyakorlatilag nem volt net.
Levettem a pin-kérelmet a kártyáról, beállítottam az apn-t (stb), mentettem, (talán újra is indítottam), és megjavult.
Utána visszaraktam a pin-kérelmet és továbbra is jó maradt.
Én így jártam.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
anglergab
addikt
(#173) Gman999
(#165) lolchief70Ezt csak megerősíteni tudom, a hátlap ~ 16 helyen (!) rögzítve van.
(#174) cappa72
Minek apk installer? A Root Explorer kiválóan telepíti az apk-kat, továbbá adb-vel PC-ről is telepíthetők.
(#179) junkpod
Szerintem is a Hyper Threading téveszti meg az Antutu-t: valószínűleg elhiteti vele, hogy 2 fizikai CPU van. Természetesen ez egy virtuális megoldás, a teljesítmény (és a fogyasztás) közel sem duplázódik.
(#182) junkpod
EDGE vagy UMTS (HSDPA)? Egyébként ezek a késleltetés értékek normálisak: általában sokkal zajosabb a rádiós csatorna, főleg, ha alacsony a térerő. Mobilnetnél a késleltetés szórása is nagyobb.
A net "gyorsaságát" egyébként nagyon soka faktor határozza meg, többek között a névfeloldás, a késleltetés, a letöltési, feltöltési csatornák sebessége stb.
Ezek közül egyből nem lehet a net gyorsaságára egyértelműen következtetni.(#183) honda81
Az 1-es slotba helyezd a SIM-et, és ellenőrizd, hogy a megfelelő APN aktív-e.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz anglergab #194 üzenetére
A beépített apkinstaller akadt meg.
Az igaz, hogy megoldás lehet adb-n keresztül telepíteni, de a root exploreren keresztül sem tudtam telepíteni (az is az apkinstaller-t hívta a telepítéshez). Na ekkor húztam újra a rendszert.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Dot
őstag
Nálam csak +1-2ms difi van, HA nem alszik a telefon!
Mikor kikapcsola kijelző nekem is 200-300ms.Más:
Ki milyen ssh daemon/server-t használ?
Nekem olyan kéne ami tud sftp-t vagy rá tudok csatlakozni WinSCP-vel!
kb az összes ez dobja ki:
Connection has been unexpectedly closed. Server sent command exit status 127.
Cannot initialize SFTP protocol. Is the host running a SFTP server?élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
hunaqua
addikt
Kb. 1-2 nap múlva látod a Posta.hu-n is.
1.) Küldi a számot,de nem látszik 1-2 napig sehol.
2Látszik a kinti posta oldalán
3.) utána 1-2 nap,és látszik a Posta.hu-n. (innen már csak ez érdekes)SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...