- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A pontos idővel sem marad adós a Xiaomi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedro21
tag
Kitkat 4.4.4-en Lg telefonon működik a képernyőzár automatikus kioldása, nagyin tettszik, nagyon hasznos köszönöm a fentebb leírt módszert. Root, xposed framework, no keylock program szükséges hozzá.
-
pedro21
tag
Bocs, No lock Home a prg neve.
-
Vagany
őstag
Attól függ hol laksz. A csomag a lakóhely szerinti postahivatalba kerül és általában 17 óra után lehet átvenni a sikertelen kézbesítés napján, de ha az adott postahivatal csak 17-ig van nyitva akkor értelemszerűen csak másnaptól lehet átvenni. Debrecenben Budapesten és szerintem máshol is így van ez. A postások nem szeretnek csengetni, mert az esetek 99%-ában fölösleges (de.10-kor nem sokan vannak otthon), de én finoman a kis postahivatalban szóltam az ügyintéző hölgynek, hogy említse meg a postásunknak, ha lehet csengessen fel mert pár hónapig lesz aki átvegye a csomagjaimat és láss csodát, működik, a postások is emberek van köztük sok normális, sőt bízom benne a normálisak vannak többen .
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
FeRkE
őstag
A sikertelen kézbesítés napján itt nem lehet átvenni (Bp. XI. ker, Gazdagrét). Nem kerül a helyi kispostára egyből, csak este/másnap hajnalban, utána másnaptól tudod átvenni. Rá van írva a papírra is, hogy aznap nem vehető át, meg próbáltam is már korábban, és azt mondták, még ott sincs a csomag..
-
Arween
senior tag
üdv mindenkinek,ma én is megrendeltem tinydeal-tól + kértem hozzá karkötőt is,remélem eredeti cuccot küldenek,és azt is jó gyorsan
-
Vagany
őstag
Igy van, nálunk is, de a nagyobb postahivatalokban, ami nyitva van tovább, ott már aznap is átvehető általában.
szerk: A kisebb postákon aznap be sem kerülnek a csomagok, egyszer kérdeztem, hogy akkor hol van és azt mondták a postás hazaviszi és másnap reggel viszi be, nemtom igaz-e én kicsit furcsállottam . Debrecenben mind a kettőre tudok példát mondani, tehát van olyan postahivatal ahol aznap átvehető a csomag este 5 vagy 6 után és van olyan posta ahol csak másnap reggeltől (ilyen az én postám is).
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
axlfsi
veterán
Egyebkent en azt szoktam praktizalni - leven a kezbesitok a nap vegen, keso delutan mar mar visszaternek az "elosztokkozpontba", a postara - hogy zaras elott 18.30 - 19.00 kozott megyek a postara es szepen pislogok a csajokra.
Igy tortent ma is! ... es itt is a karkoto, juhhéjj!... most gyorsan atnyalazom, hogy hol es melyik a legujabb app, ami elerheto (nem kell magyar legyen, sot) aztan telepitem is.
Ha valaki szeretne gyorsan segiteni, akar linkelheti is
Szep estet!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Freddycom #2914 üzenetére
Koszi az infot! ... de, akkor ha jol ertem, az XDA-s topik le van maradva egy(?) verzioszammal (legalabb)?
XDA-n a notify verzio 1.3.312 375-nel tart. Amit linkeltel, az mar MiFit_1.3.412_383_ru_notify.apk ... Melyik topikot erdemes inkabb kovetni (ha a tweaked, notify verziobol szeretnem mindig a legfrissebbet hasznalni? Ezt, az Orosz topikot? Most komolyan? ).Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz fi:zi'k #2918 üzenetére
Nálunk sincs ilyen. Régen - kb. 10 éve még működött a dolog -, aztán a kisposta gondolt egyet és beintett. Azóta csak másnap lehet átvenni ezeket a termékeket.
Postát nem tudok váltani, a fiók drága és van hogy egyáltalán nem érkezik ebay-es csomag, így nem is érné meg fenntartani.
Patthelyzet. Igazából azt várom hogy megszűnjön a fenébe a posta és a helyét átvegyék a futárszolgálatok.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
kexksz
addikt
Az alvás trackelős funkciója mennyire működik jól az eszköznek?
-
Meglepően pontos szerintem. Még azt is észreveszi, ha éjszaka felkelek egy kis időre (pl wc miatt). Az más kérdés, hogy a felszínes és mély alvás statisztika mennyire pontos. Elvileg nem lehet mozgások alapján ezt mérni, de mindig pihentebbnek érzem magam, amikor a Band szerint több volt a mély alvásom, mint amikor nem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
axlfsi
veterán
Köszönöm mindenkinek
-
Deck
titán
Nem lehet a bandhez valami bőrszíjat kapni?
PS5
-
internetezoo
senior tag
Bőr karkötő 34 euróért: [link]
[ Szerkesztve ]
-
daczkó
aktív tag
Hurrá...
Kitört egy darab a karkötőből... Már az elején éreztem, hogy túl merev ez a ház.
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Newton harmadik törvénye
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.