- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
A legionös class mountok megszerzésének bfa-ban is ugyanaz a menete mint legion-ben volt? Valahol olvastam, hogy könnyítettek a dolgon, máshol meg azt írták ugyanaz maradt.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Plata
félisten
válasz laceszgamer #83899 üzenetére
Gorgorondban letoltam bónuszokat és kész.De Garrison küldiket toltam párat.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Olyan gyors kérdésem lenne felétek, hogy azt hogy lehet beállítani, a Wow-ban, hogy amikor egy adott karinak egy külonleges képessége működésbe lép, azt a karakter körül egy effekt jelzi?
Mint pl a warlocknak a shadowtrance, mikor instant tudja tolni a shadow bolt-ot, megjelenik egy lila félkörív.
Vagy a warriornak mikor instant tudja tolni a slam-et, akkor egy piros félkör ív van a kari körül.
Nekem sajnos csak ki írja, és néha elég idegesítő tud lenni, nagyobb harcoknál nem veszem észre.4:13-nál látható ebben a videóban amiről beszélek.
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pöttön #83903 üzenetére
Szerintem is bekerültek, mondjuk én is csak paladinról, hunterről és warlockról tudok nyilatkozni, jelzik, hogyha ingyen el tudok sütni valamit. Ha meg nem, akkor 99%, hogy lehet WeakAura-t írni rá.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Plata! Remélem te átérzed fájdalmam
Mentem egy kör timewalking dungeont, ahol megkaptam, hogy önző vagyok Tankként, igaz csak lvl101. Mert hogy merészelem két boss közötti nyílegyenes úton összerántani a trasht, amikor át lehetett volna osonni a függőhíd kötelei között... pedig csak szimplán nem ismertem a dungeont
Nemhogy örülnének, hogy kaptak egy tankot, akinek van esze (ez volnék én ), mert én bezzeg negyed órát vártam DPS-ként, nem, még nekik áll feljebb, hogy el kell tolni action barról két AoE-t a mage-nek az összehúzott trash groupra.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Plata
félisten
válasz Pöttön #83903 üzenetére
Ez valami tört szerveres videó lehet,3.3.5 patch,az LK volt,és 4 éve készült,tuti tört szerveres.
De igen van ilyen.Csak sokkal jobban néz ki.
Majdnem minden class-nak,majdnem,ami most fejből eszembe jut az a Fury warri,prot pala,retri pala,marksman hunti,survival hunti,demon warlock,affli most nem rémlik,de lehet az is.frost fire és arcane mage.Mindegyikből van.
Feral és balance dudunál is láttam,demon hunternél legion alatt biztos volt valami,de BfA óta keveset játszottam a deamon hunterekkel,frost és unholy meg blood dk-nál is rémlik,unholy az 120-as nála fix van,frostal keveset játszottam,blood-al legionban.Mistweaver monknál volt,sajna a BfA-val számomra hazavágták így bár Legionban az egyik kedvenc karim volt BfA-ban ne tudok vele játszani.Elem sámlinál is van,restonál nem emlékszem.Assa és outlaw rugónál is rémlik valami ilyesmi.
De minden classnál és specnél más az ikon,például marksman huntinál nyilak jelennek meg félkörben,attól függ hány ingyen lövésed van.Fury warrinál valami vörös izé,jelezve hogy karid épp elborult agyilag és mehet a csihipuuhi.
Tényleg arms warrimnak is szokott valami ilyen marhaság előjönni.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Fandango #83910 üzenetére
Szerencsére én már nem éreztem késztetést a heti questre, mert a normal Uldir láda max valami titanforged cuccal lenne upgrade. Nem is baj, utálom a pandás instákat.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Giovan!
addikt
válasz Viktor77 #83904 üzenetére
Akkor könnyebb ha menet közben szeded ki, de az én 120-as boostolt palám még életében nem járt a Broken Isles-on. Acsi kell még az elkezdéséhez is ha jól emlékszem, ami nekem nincs meg. Na mindegy, nekikezdek lassan mert nem szedi ki magát az a ló
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Plata
félisten
Azt hiszem a blizzard egy kicsit benézte az insták balanszolását.
Draeonoron már fura volt hogy az insták tök könnyűek és semmi kihívás,híler nélkül is lemegy egy insta.
Na de ami Legionon van az már tényleg vicc.Esküszöm egy 30-40-es insta nehezebb mint ezek.
Egymás után letoltam hármat,tök fölösleges oda tank,az emberek végig szaladnak és leverik ami elébük kerül és kész,az sem gáz ha behúz valaki 20-30 trasht.
Tök olyan egy legion insta most mint a légióban 7.3.5 előtt a low level insták voltak,végig futsz ami eléd kerül lecsapod.Ha demon hunterek vannak a csapatban akkor tök gáz rohangálni utánuk,mert kb semmi dolgod.Max a bossnál bevárnak. -
-
szaszab
aktív tag
-
Mister_X
nagyúr
"Nem nézte be a Blizzard, csak éppen őket sem érdeklni a régi content."
Egyébként meg ezt adja az item level scaling: nincsenek már artifact fegyverek, így az egész Legion content be van kényszerítve 130-140-es item level sávba, hogy ne szenvedés legyen a vége. De ahogy Sspot írta, nem legacy content a Blizzard szempontja, még a Timewalkingok is egyszerűek a legtöbb esetben.
-
Mister_X
nagyúr
Mondtam már, hogy imádom a heti M+ ládákat?
Köpeny amit most hordok:
Plasma-Spattered Greatcloak
370 - Heroic
+161 Intellect
+266 Stamina
+54 Critical Strike
+75 MasteryEzt kaptam most:
Parrotfeather Cloak
370 - Mythic 8 Warforged
+161 Intellect
+266 Stamina
+78 Critical Strike
+51 MasteryAztán persze megy a nagy hőzöngés raiderek részéről, hogy M+ tönkreteszi a raidet. Szerintem meg nem.
-
laceszgamer
addikt
válasz Mister_X #83921 üzenetére
Attól függ, hogy vesszük, régen én is rengeteget raideltem, mára valahogy megelégszek annyival hogy egy normálisabb puggal HC-ban 6-7 bosst betekerni, de a M+ ozást sokkal jobban élvezem, ráadásul gearelődni is jobban lehet, főleg ha van pár fix ember akikkel tudunk cserélgetni lootokat.
Szerintem ezzel nem én vagy az egyedüli így, hogy sokkal kellemesebb egy kis 3-5 fős társasággal eljátszogatni.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Mister_X
nagyúr
válasz laceszgamer #83922 üzenetére
Hát... valaki szerint az LFR is egy jó ötlet volt
De én is jobban szeretek M+-ozni, szimplán már csak azért is, mert a guild master húzza a száját, ha demo lockot vagy MM huntert akarnék hozni, míg M+-ra az első több, mint jó, pláne trash heavy weeken (mint most), MM pedig szintén jó, jó kezekben, nem olyan agyhalott spec, mint a BM.
-
BeZol
őstag
10es kulcsot toltál volna, még upgrade is lenne 385ösként.
A shadow priestemmel toltam le 4szer még kieg elején a 10eseket, és mind a 4szer back-et kaptam, nekem ott ment el a kedvem az egésztől.
Most csak akkor megyek egyáltalán M+-ra, ha raid után vkik mennének és van hely. Legion-ben ugyan a kieg elején nem igazán pörgettem ezeket, de a kieg felétől folyton M+-oztam és célirányosan farmoltam a bis statú geareket, hátha proccol +15ilvl-t (mert a proc nélkülieket már kifarmoltam )
Most a dungeonök sem jönnek be annyira, és nem is olyan egyszerű a 10es kulcsokkal farmolni, szóval csak raidekre logolok be kb., és inkább játszom mással. -
Mister_X
nagyúr
A probléma az volt, hogy a 8-as kulcsot PUG-oltam, nem a klántársakkal nyomtuk le, így kiestünk fél perccel az időkeretből (meglett volna, ha a tank nem release-el, pedig volt rajta soulstone és a trashra is eltoltunk egy "emergency stunlockot - ezt eljátszottuk kétszer, az első alkalommal nem volt rajta soulstone, de én vagy a druid felszedte volna, amíg a trash egy helyben van, így lett +8 felesleges halálunk).
-
Lacee1986
senior tag
válasz MasterMark #83926 üzenetére
Szerencsére nem. Biztos jó lenne végigszenvedni egy instát mikor már az első trashpackon kiderül, hogy szar a tank/dps/heal.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Lacee1986 #83928 üzenetére
Azért M+-ról ragequitolni pofa kell, maradjunk ennyiben. Amikor egy +10-es Tol Dagort próbáltunk necrotic héten, nem mentünk túl az első bosson a sok add miatt (prot pala 372, disc priest PUG 380, DPS átlag 365, BM hunter, Frost mage, Balance druid), akkor megkérdeztük 3 wipe után a priestet, hogy próbálkozunk-e még - 6 wipe után úgy voltunk, hogy nem raboljuk a priest idejét tovább
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Lacee1986 #83932 üzenetére
Ilyen szempontból jó volt amíg nem volt cross-realm instázás. Akkor nem merült fel az emberben, hogy a csapat egyetértése nélkül kilépjen, vagy ha rendszeresen mégis, akkor hamar nem talált többet csapatot
[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
-
malacka87
őstag
Én 390-es ringet kaptam ami nem upgrade... Monkomon szintén ring és nem up. Druidom viszont kapott egy 40 ilevel + wristet. Pala így 382 Monk 375 druid 371. Most húzom a wari tankot. 8.1-re op lesz ahogy nézem ptr-t. ☺️
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Plata
félisten
Azt hittem heritage armorhoz kell majd valami küldi,de csak beszélnem kellett Moira-val és kész.
-
-
Plata
félisten
válasz Csokishurka #83946 üzenetére
Viccelsz?
110-es kari hol lenne neki 340-es cucc?
Annak is örülnék ha tudnák venni neki ah-ban 110-es cuccokat,de nem lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest